ne, mi se ne bunimo, buniš se ti
mislm da je že večina kadilcev normalno sprejela zakon in se ne postavlja na glavo, tako kot se nekateri nekadilci, medtem ko veste da zakon pride, e se ne motim jeseni.
glede diskriminacije po svetu, pa kaj naj rečem..žal mi je da obstaja...druzga ne morem...tud marsikje bi rada kej spremenila, ampak ena številka v človeštvu en more nič, je tako?ne vidim razloga za obremenjvanje s tem..naj se obremenjujejo s tem tisti katerih je diskirminacija zares doletela in pač državo.jst pa lahko rečem da je kadilski zakon diskriminacija kadilcev..če že pogledamo, bi se dalo komot drugače rešit, pa nočejo o tem niti slišat...ampak ok...sej pravim, jst se ne razburjam in tud velika večina ne...bo pač drugače in bomo pač drugače delal...men ni panike spit kavico doma..sploh zdej ko bom mela svojga stanovanjčka bom lohk miljon kavic na dan skuhala
preveč ste tečni s tem..zakon bo, zadoščeno vam bo..zakaj se je treba stalno nekej na glavo postavljat?in glede avtobusnih kot si omenila...verjetno bo zakon štel tudi take zadeve kjer je ful folka da se ne kadi al kako..ampak bi rada vidla kolk ljudi se bo držal tega da ob čakanju na bus noujo čika pržgal.bore malo....sicer pa vsega ne moreš met..zdej boš lahko mirno kavo pila in jedla brez da bi vdihavala dim, vsepovsod pa tud ne moreš tega prepovedat...
me prav zanima kako se nekateri od vas, ki se tko razburjate, pogovarjate s svojimi kadilskimi klegi-kateri vem da zihr obstajajo...