- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
Mene pa zanima, kako preklicati prošnjo za prijateljstvo oz. zbrisati eno osebo, ki sem jo dodala že pred meseci, pa me še ni potrdila, od takrat pa se mi na javnem zidu pojavljajo raznorazna obvestila in novosti in mi s tem smeti? Če grem na ta profil, piše samo čakanje potrditve prijateljstva (verjetno gre za previsoko št. prijateljev kolikor vidim), čisto na dnu pa ni možnosti odstrani prijatelja, ker še ni moj prijatelj. Kako lahko torej odstranim to osebo, ker se mi ne da dnevno brat x novosti? 

-
- Cosmopsiho
Juhu..*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, kako preklicati prošnjo za prijateljstvo oz. zbrisati eno osebo, ki sem jo dodala že pred meseci, pa me še ni potrdila, od takrat pa se mi na javnem zidu pojavljajo raznorazna obvestila in novosti in mi s tem smeti? Če grem na ta profil, piše samo čakanje potrditve prijateljstva (verjetno gre za previsoko št. prijateljev kolikor vidim), čisto na dnu pa ni možnosti odstrani prijatelja, ker še ni moj prijatelj. Kako lahko torej odstranim to osebo, ker se mi ne da dnevno brat x novosti?

Drgač pa, kot kokica pravi, tko kot vse ostale http://www.dotcomunderground.com/blogs/ ... -facebook/
purple_rain napisal/-a:Juhu..*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, kako preklicati prošnjo za prijateljstvo oz. zbrisati eno osebo, ki sem jo dodala že pred meseci, pa me še ni potrdila, od takrat pa se mi na javnem zidu pojavljajo raznorazna obvestila in novosti in mi s tem smeti? Če grem na ta profil, piše samo čakanje potrditve prijateljstva (verjetno gre za previsoko št. prijateljev kolikor vidim), čisto na dnu pa ni možnosti odstrani prijatelja, ker še ni moj prijatelj. Kako lahko torej odstranim to osebo, ker se mi ne da dnevno brat x novosti?
?
Drugače pa sem šla to naredit, in zanimivo, ni niti pod pending request, tako da niti zbrisat ne morem. Gre za en lokal oz. diskač in mi je zdaj žal, da sem dodala, ker ogromno objavljajo in se mi na javnem zidu večina njihovih obvestil prikaže.

-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
^^lol, FB Help Centre pravi:
Go to your profile, change your sex from male to female (or vica versa). Send the request and then change your sex back to what it was.
http://www.facebook.com/#!/help/?question=689075
Go to your profile, change your sex from male to female (or vica versa). Send the request and then change your sex back to what it was.
http://www.facebook.com/#!/help/?question=689075
- positive vibration
- Cosmofrik