Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js dam raje več plasti, pa tankih. Verjetno si res pretiravala z debelino.

Končni izdelek. 3 plasti+ nadlak:
Slika

(je pa kar realna barva na sliki)

So se mi pa pojavili mehurčki, ki jih je pa nadlak kar dobro prekril.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La_Stella »

Se mi zdi, da nimajo vsi nohti enakega odtenka oz. da nisi bila dovolj previdna pri nanašanju plasti, ker sta dva nohta bolj temno roza, druga dva pa bolj svetla. Drugače pa imaš lepe nohte, pa tudi lak mi je všeč. :wink:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Ja, vem. Sem mal preveč hitela, ker se mi ni dal kej dost ukvarjat. Če bi se mi dal, bi kej bolj temnega ali rdečega namazala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Uuu lustno. Ta bubblegum izpade super na tvojih nohtkih! Sem pa gledala, da na mojih nebi, ker bi izgledali kot kake klobasice.. Nekako se mi barva ni ujemala ko sem dala lakec zraven prstkov. Mogoce sem pa naredila napako :).

Danes sem si dala nek frost bel lak od s-he .. in se vedno cakam da se posusi.. So se mi naredili mehurcki in se mi zdi da prav ne znam mazat te frost lakce..

evo se slikica:
Slika
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

No nimam ga vec na nohtih...

Se mi ni do konca posusil in jaz sem se sla preoblect in ole.. se je spraskal in razmazal, bljak.

Nimam pa casa ne volje da bi si sla spet mazat nohte. Mogoce kasneje.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Hyades - če gre za 318, so se tudi meni naredili mehurčki. Frost laki so pa vedno nočna mora za nanašanje. :roll:

*mala* - paše ti.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hyades napisal/-a:No nimam ga vec na nohtih...

Se mi ni do konca posusil in jaz sem se sla preoblect in ole.. se je spraskal in razmazal, bljak.

Nimam pa casa ne volje da bi si sla spet mazat nohte. Mogoce kasneje.

To se meni zgodi pri večini barvnih lakov. Obup. Nimam potrpljenja za take reči.

*mala*, super je, samo jezi me, ker ni tako prekriven in za moj okus izpade čudno na delih, kjer konica nohta gleda čez prst. Pri meni se po treh plasteh ni nič videlo, ampak kot pravim - se ni posušilo :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Pri lakih, kjer je potreben debelejši nanos je en dober, hitrosušeč nadlak nujen. Men Essie Good 2 Go res hitro posuši. 10 min po končanem sem že čist normalno lahko funkcionirala.

Js se pa čist k Barbie počutim s tem roza lakom :D (še dobr da nism blond)
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Ja, resno si morem narocit ta good to go, ker sicer se mi bo zmesalo. Enostavno ne morem cakat 1 vcasih 2h da se mi posusi,.. :(

_tehcha uuuu meni sopa tvoji nohtki fuuul vsec!
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

o hvala:) mal ustvarjanja pa je to ratalo,hehe
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

Super so ja :top:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

gejba napisal/-a:Hyades - če gre za 318, so se tudi meni naredili mehurčki. Frost laki so pa vedno nočna mora za nanašanje. :roll:

*mala* - paše ti.

Ma ne.. to je odtenek (v bistvu jih sploh ne znam prebrat) 612/430 .. beli perla z belim simrom ampak je frost in je prava nocna mora.. Izgleda lepse v loncku kakor na nohtih.. Saj odtenek je enak ampak nanos.. :?
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

Hyades napisal/-a:Uuu lustno. Ta bubblegum izpade super na tvojih nohtkih! Sem pa gledala, da na mojih nebi, ker bi izgledali kot kake klobasice.. Nekako se mi barva ni ujemala ko sem dala lakec zraven prstkov. Mogoce sem pa naredila napako :).

Danes sem si dala nek frost bel lak od s-he .. in se vedno cakam da se posusi.. So se mi naredili mehurcki in se mi zdi da prav ne znam mazat te frost lakce..

evo se slikica:
Slika

jst bi pa takega imela, samo da bi bil čisto prekriven :oops:
Hyades čudovite nohtke imaš :top:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Saj je cisto prekriven ampak je potrebno nanesti ene tri plasti... meni pa se je ze tako blazno pocasi susil :(. Prav nervira me ta pocasnost susenja lakcov..

Ceprav nekateri she lakci se susijo precej hitreje kakor essence. Npr tisti vijolicni se mi je rekordno hitro posusil brez nadlaka! Uau..

mala-anchy: hvala a komplimentek :hearts:
Zaklenjeno