Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.
Odgovori
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Le kdo teži po celem forumu, da potem admini rečejo, da se gremo kregat po zs? Ti iščeš pozornost na forumu s tem, da folku težiš, ki te ma pa že poln kufer..pa kaj bi govorila.

Ja, sem že tiho admini! :stumm:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

pismo, dejta že mir. a se more folk res v vsaki temi neki pregovarjat, če to ni potrebno.
a ni že dost, da so se admini tok potrudl in nam dal podforum o živalih? a ga morte res zasmetit al kaj?
:evil:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Moj maco zdej po novem tle spi :)

Slika
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

iii, kok je srčk :love:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Še moj, še moj :P
Slika

Slika
Slika
Slika
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

urszika napisal/-a:
Btw, ste brale v Nedelu, da bodo v Kaliforniji menda uvedli zakoj da se mora vse mačke in pse sterilizirat.. Dobra poteza sicer, sam upam, da tole ne vključuje tudi tistih, ki vzrejajo živali, ker pol je zakon mal neumen.

Neumen ja, pa zakaj bi sterilizirali vse - potem bi tako izumrle!

Vse, ki ste prilepile mačje fotke -> :love:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

migrena, a je čaku, da se bo skopu :D drgač se mi pa zdi, da je res ogromn mačk tole, sam je res srčkan, k spi :)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ja sej je mal večji maček od tistih "standardnih", ker spada med ameriško gozdno mačko (maine coon). Sicer ni pasemske sorte, ampak glede na slikce je čist isti. Pa še mal daljšo dlako ima pa pol zgleda k en medo :D
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Joj jz si tud želim imeti k bom mela svoj stanovanje muco pol perzijsko! Že od mejhnga jih mam rada! Ampak mi jo doma v stanovanju ne pustijo! :cry: V prihodnosti jo bom imela :lol:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Kako se znebite vseh dlak ki jih naše muce za sabo puščajo? Moj največji problem je postelja. Namreč muc ima navado da mu dvigneš kovtr in gre spodaj, se nasloni na enega od naju in tako spi čez noč. Če ga češem ful pogosto ali pa sploh ne je zadeva enaka, torej na jogiju in na kovtru je cel kup dlak. Preden dam posteljnino v pranje, moram s tistim "glavničkom" najprej pobirat dlake dol, vendar še vedno ostane nekaj, kar pa spet ni fino v stroju prat. Se bojim da bi se mi kaj zamašilo.

Kako vi rešujete te težave ki se pojavljajo kljub rednemu češenju?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tarjav selotejp :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Kaj pa če bi šla v H&M, majo tiste valjarčke za mucke in smetke s cunj pobirat.. Pa še poceni so. js sm enga s tem namenom kupla, da bi za mačkom dlake pobirala če bi na men sedel :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm s tistim petkrat potegnla zdej pa ne pobira nč več :roll: ful se hitr unič tole..mam pa doma enga ki je obalzinjen in pobira pa deluje že deset let..sam vseeno je boljši tarjav selotejp ker ful pobere.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ja sej uni iz H&M majo listke ki jih pol dol odlimaš ne vem kok plasti je.. Js sm zadovoljna.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

urszika napisal/-a:Ja sej uni iz H&M majo listke ki jih pol dol odlimaš ne vem kok plasti je.. Js sm zadovoljna.

Točno to sem jst hotla napisat, jst mam ta valarček in ga uporabljam samo za mačkine dlake pucat. Tud moja se veselo razkomoti na postlo in mi ni glih največji žur spat v njenih dlakah :D Tko da brez tega valarčka ne bi blo nč ;) Priporočam!
Odgovori