Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Aja, lahko pa seveda nalepiš slikco ravno nalakiranih nohtov :)
Sem hotela rečt, ja, če bosta tolk dobre (tud ti jutri, ko dobiš svoje :)), če jih prideta pokazat, bi blo luštno.
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ×Sweety× »

Uau, lepi. Grem tud js jutr v BTC mal šopingirat upam da mi do 2 popoldne še kaj pustijo :D
Najbolj me pa mikajo senčke pa lakci :)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Joj jz ne razumem... v kranju imajo še vedno polna stojala (ravno včeraj so jo spet polnili) in to the wild, o novejših kolekcijah pa ne duha ne sluha :(
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Mene je tudi tale Esseence začel mikat odkar sem ga zapazila pri DM-u,sploh zaradi cen, ker nisem neka velika privrženka znamk pri make-upu :) Sem si pa kupila maskaro Maximum definition, kajal svinčnik in tekoči eyeliner (eyeliner pencil) in sem z vsemi tremi ful zadovoljna. Pri maskari mi je všeč, ker ima ''plastično'' krtačko in mi v dveh nanosih res nardi take bujne trepalnice, kajal svinčnik mi je ful všeč, ker je res obstojen, eyeliner pencil pa ker je enostaven za uporabo in nič ne kaplja in lahko z njim naredim res lepe črte. Laka njihova imam dva, črnega in temno rdečega (pač, sem mal leva in res ne poznam poimenovanj teh barv :oops: :oops: ), pa sta mi všeč, predvsem ker se hitro sušita in ker ne rabim (predvsem pri črnem) 34 nanosov, da je barva črno črna :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na Rudniku v Mullerju še nimajo tanove kolekcije :( Damn, sem si hotela privoščit, da se potolažim, pa je blo neuspešno :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tearjerker napisal/-a:Mene je tudi tale Esseence začel mikat odkar sem ga zapazila pri DM-u, sploh zaradi cen
Mislim, da nas je večina tkole opazila to znamko. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Wiiiii, imam temno rjavega in tistega "magenta", me sestrična lih klicala iz Mullerja v centru. Sicer so mi tud senčke všeč, sam mi sestrična noče kupt, ker jih mam že preveč :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^kje v tem mullerju pa jih majo? sem bla pred 20 minutami tam pa jih nisem vidla :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Napačno vprašaš, se pa splača cel Muller pregledat, ker sestrična mi najprej rekla, da nimajo (ker imajo še Surfer Babe stojala) in ni blo nč na vidiku, potem se pa kar skor zaletela v kolekcijo :D Kakor sem js dojela ni zdraven ostalih stvari.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^ah joj...škoda da ne skrijejo takih stvari po vseh petih ali šestih etažah :?
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Meni pa "magenta" lakec manjka. :cry:
Zadnjič spremenil gejba, dne 11. Jun. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

purple_rain napisal/-a:Mislim, da nas je večina tkole opazila to znamko. :D

Najbrž res ;) Sicer poznam to znamko že od prej, ampak res nikoli nisem ravno pogosto zahajala v Muellerja, zato ji nisem posvečala veliko pozornosti. Plus, še na beli listi je, kar mi je sploh všeč ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hah, tale nova kolekcija je pa res skrita, v Müllerju v centru - sploh ni pri Essence policah, ampak bolj notri, proti "dražjemu oddelku", na vrh kar ene etaže. Je pa izropan (pred cca 1h, če je kej pomemben podatek to), nč lakcev, senčke pa sicer vse. Pa še neki, k niti nisem pogledala kaj je (kšn lip gloss mogoče?).
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Skupinska Sun Delicious lakcev in glosa:

Slika
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

No tolk da vas ''obvestim'' če katera hoče Sun Delicious kolekcijo sem pravkrar pršla domov iz Mullerja (NM) in je tam še čist polno stojalo.. no zdej manjka par stvari, kar sem kupla :D drugač je pa še čist polno.. je pa tam spodi pod IsaDoro in čopiči malj bolj očem skrito. :D
Odgovori