- da me je malo zamikalo se spustit v o(two,three,..)ns z enim novim kolegom..ampak malo dvomim, da sem sama za takšne podvige.Nisem. Čutim, da je na njem nekaj novega /tujega, nepoznanega in me je tega malo strah in hkrati privlači.
- ko sm zravn njega ali ko ulovim njegov pogled me samo mravljinči in metuljči po dolgem in počez.
- ga želim videt kmalu
- bi se pa vidla tudi še s kom drugim
-se malo sprašujem,če je bilo to ubistvu to, kar je od začetka hotel- ons,kot z vsemi poprej. Je moj občutek sedaj ko sem malo bolj informirana kar pritrdilen.
- se zelo težko odprem in iskreno govorim o svojih čustvih ljudem,ki jih ne poznam zelo zelo dobro in niso moji najboljši prijatelji že več let
- spoznavam,da ko mi je nekdo ušeč kot celota,da bi nekaj imela z njim, me zmoti dejstvo,da je ta oseba imela že kar večje število spolnih partnerjev in to predvsem ons-jev. Bi v bistvu veliko raje kaj imela s fantom, ki spolnih izkušenj skorajda nima ali ima zelo malo kot pa nasprotni ekstrem. Mi je ena izmed najpomembnejših stvari,da imam občutek, da lahko osebi popolnoma zaupam, brez tega se sploh ne morem v nič spuščat.