Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
ja, mislim, da bo to res še najboljše, ker tudi za eno drugo št. (tistega sicer poznam na videz) želim, da me več ne kliče. a to grem kar v simobil poslovalnico in rečem, da bi zamenjala št., mi na licu mesta dajo drugo št., plačam 20eur in to je to? se že v istem dnevu aktivira nova št. (mam naročnino drugače, ne na kartico)? aja, pa še to: a rabim povedat kakšen poseben razlog, ali pač rečem, da želim novo št. in to je to??
-
- Komunikatorka
glede na to, da kliče občasno še s kake druge št., se mi zdi zamenjava št. bolj preprosti način kako se znebiti njega in podobnih. obvestiti tistih nekaj oseb, s katerimi sem res veliko v kontaktu in teh ni dosti, je pa še najmanjši problem.
kdor pa bo rabil mojo št., pa me bo že prosil zanjo ko se srečamo ali na fb.
torej, ve kdo kako je glede zamenjave št. kar sem že zgoraj vprašala? sem iskala na simobilovi strani pa o tem nič ne piše.
za blokado pa moj telefon niti nima te funkcije (očitno), ker sem iskala, pa nisem našla. mam pa nokio 5530.

torej, ve kdo kako je glede zamenjave št. kar sem že zgoraj vprašala? sem iskala na simobilovi strani pa o tem nič ne piše.
za blokado pa moj telefon niti nima te funkcije (očitno), ker sem iskala, pa nisem našla. mam pa nokio 5530.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
:Ppurple_rain napisal/-a:-simobil oz. prek portala MojSimobil (Blokade/Klici in prenos podatkov) ali na številki 080404040
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a::Ppurple_rain napisal/-a:-simobil oz. prek portala MojSimobil (Blokade/Klici in prenos podatkov) ali na številki 080404040
ja kul, ampak kot sem že rekla, mi ta blokada nič ne pomaga, če bo klical iz druge št. sem vseeno probala na mojSimobil strani in dobila na telefon sms, da je funkcija blokada vključena, a na telefonu ne najdem, kje zdaj blokiram samo določene št. ne bi rada blokirala s tem kar vse, ki me kličejo

- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Novo
Na faksu moram pri predmetu Informatike napisati navodila za določene vaje v Excelu. NIKOLI nisem delala v excelu, zato nimam niti najmanjšega pojma, kako se tega lotiti. Vodiči mi niti ne pomagajo. Ve kdo za koga, ki bi mi lahko to razložil/pomagal/naredil proti plačilu?
Na pomoč!
Na faksu moram pri predmetu Informatike napisati navodila za določene vaje v Excelu. NIKOLI nisem delala v excelu, zato nimam niti najmanjšega pojma, kako se tega lotiti. Vodiči mi niti ne pomagajo. Ve kdo za koga, ki bi mi lahko to razložil/pomagal/naredil proti plačilu?
Na pomoč!
I am not an enigma, just a contradiction!
Mogoče ti bo to kaj pomagalo. Meni je.
http://www.bf.uni-lj.si/fileadmin/groups/2763/OSE_2007/Osnove_statistike_z_Excelom.pdf
http://www.bf.uni-lj.si/fileadmin/groups/2763/OSE_2007/Osnove_statistike_z_Excelom.pdf