Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ok, če sm jz prou dojela (k je že mal pozn)... on bi rd bil sam, zato, da bo še mal užival, ti pa hočeš bit sam z njim... sm prou dojela? če je temu tko... pol ga probi čimprej pozabt... ker če bo slučajno s tabo, bo iz usmiljenja... in te bo varu, ker mu pač užitkarstvo več pomen... na žalost je tko :(
vrjamem pa da če bosta prjatla, pa bo on "uživou", da te bo bolel... ker ga maš pač rada...
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kusevalka »

hm... ja hvala jagodka ..

sam sj veš ni lahko ... lahko je rečt. sam izvedba je težja :?

in na kaksn način ga bom najhitrej pozabla...????

tko d potlačm to vase bo slej kt prj enkrat vn pršlo...
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, sj ti nism nč pomagala, tko da se ne zahvaljevat... povedala sm ti tko, kokr jz mislm... kk boš nardila, se boš sama odločla...
drgač pa vem, da je velik lažje rečt neki, kokr pa to izvest... kk ga pozabt??? pojma nimam... k to izveš, mi lh poveš :) k bi jz tud rada nekoga pozabla, pa mi nikakor ne gre vn iz glave :?
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Hjoj jagodka85 kaj bi dala, da bi nam vsem vsaj malenkost omilila bolečino... Ker tako hudo boli.... :cry:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Jaz pa sem se včeraj skoraj 3 ure pogovarjala z njim in sva marsikaj razčistla. Povedla mi je, da ni bil pripravljen na resno zvezo ni da še zdaj ni. Da pa si želi, da bi se se midva v prihodnosti našla. Češ da bi še rad bil z mano. In jaz sem mu rekla, da ne bova mogla biti nič več kot samo prijatelja. Nimam jaz namena čakat nanj.
In potem mi je blo takooo hudo, ker bi res še rada bla z njim. Samo ne smem se mu pustiti, da bo delal z mano tako kot se mu bo zahotelo. :?
Vseeno mislim, da sem nardila prav.

Joj punce mormo zdržat. Se nam bo uspelo. :!:
God made men first, but then he had a better idea.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja nardila si prou, kr druzga ti tko ne preostane, če noče bit s tabo..sej ga boš prebolela..v tem in podobnih primerih je najbolši nasvet
klin se s klinom zbija!!
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

ja, klin se s klinom zbija in zato sem mu zadnič tudi rekla, da sem ok in pri tem ostala hladna kot je bil včasih on, ko je vprašal kako je z mojim srčkom :? nočem da ve, da mi je še vedno zelo hudo in nočem da je v stiku z mano samo zato, ker bi imel slabo vest!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

T@r@ napisal/-a:Hjoj jagodka85 kaj bi dala, da bi nam vsem vsaj malenkost omilila bolečino... Ker tako hudo boli.... :cry:

ja, bilo bi lepo, da bi lahko dal bolečino nekam v nek koš... in bi bli srečni-saj za nekej časa...

Princeska18 napisal/-a:Vseeno mislim, da sem nardila prav.

prou si nardila... ne smeš pustit nekomu, da dela s tabo, kar hoče ne glede na to, kolk ti pomen... zakaj bi morala čakat nanj ne vem kolk časa, če si bo on v tem času po možnosti še premislu... ker če se vid s tabo, zakaj pol zdj ne moreta bit skup...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

mene je tud včeraj skori zlomlo ko sm se menla z njim.. ampak, sem se menla normalno, mu povedla da sm tud ok zadne čase..

pa vseeno boli ko hudič :cry:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ma ja, jz sm se tud pogovarjala učer oz. dons ponoč z njemu... res mi je blo hudo... najraj bi mu rekla, da greva tvegat, pa bit še enkrat skup... pa ne upam, ker vem da bo odgovor ne...
jz sam upam, da bo bolečina kmal manša, ker tkole ne bom mogla več dolg naprej :nein:
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

jagodka85 napisal/-a:jz sam upam, da bo bolečina kmal manša, ker tkole ne bom mogla več dolg naprej :nein:

pri meni ta bolečina zelo niha... enkrat sem že čist kul, potem pa spet pride en tak obdobje in se počutim kot na začetku :cry: groza!!! zato pa tud nočem več govoriti s svojimi prijatelji o temu, ker me enostavno ne razumejo in mi je veliko lažje, ko sem našla vas in da lahko vam zaupam svoje probleme. :bussi:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

linnka* napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:jz sam upam, da bo bolečina kmal manša, ker tkole ne bom mogla več dolg naprej :nein:

pri meni ta bolečina zelo niha... enkrat sem že čist kul, potem pa spet pride en tak obdobje in se počutim kot na začetku :cry: groza!!! zato pa tud nočem več govoriti s svojimi prijatelji o temu, ker me enostavno ne razumejo in mi je veliko lažje, ko sem našla vas in da lahko vam zaupam svoje probleme. :bussi:

Jaz pa sploh nocm vec razpravlat o tem k pol zacnem ful bl razmisljat o vsem skp in mi je se bolj bad.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

linnka* napisal/-a:

mhm pr men je isto... sam tle gor me še razumete... in mojim kolegicam ne govorim o tem... k me enostavno ne razumejo ...
hvala vam Slika :bussi:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Punce dejte se mal zamotit.. kašn hobi.. mal ven na sonča pa bo bolše :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *urshika* »

Midva sva tud govorila u petk ponoč. Me je mogu nujno poklicat, k je vidu moj sms, k sm mu napisla. Sm mu rekla, da mu pisem bolj z navade, pa zato k ga ne morm glih kr tko izbrisat iz lajfa, pa kr neki bla, bla, bla..uglavnem tak sms, k nebi nikakor pričakovala odgovora. Pol me pa kliče , pa čist vn pade, kako jz mislm njega kr izbrisat, pa da on tega ne bo prenesu, pa take....aja ON je mene pustu. Pa sm ga še prosila da se vrne pa se ni hotu, pa se pomoje še zmer nebi. No in tko za zanimivost, je reku da me u ponedeljek pokliče, k mava pač neke stvari še za uredit in tud za to ni blo od njega ne duha ne sluha...

In kaj naj si mislim?? Kaj za vraga njemu ni jasn??? :gruebel:
Zaklenjeno