Shannon napisal/-a:klupko napisal/-a:Sej mu nism dala pištolo na glavo.
Zakja bi sebe silla da sm z njim če me neki moti? Mi je do njega, ampak to je ena stvar čez katero se ne gre... Pač lahko ma eno...al čike al mene...
In itak noben kadilec ne verjame kok to lahko nekadilce mot. Pika.
Jaz bi tudi dala ultimat. Čiki ali jaz. Če bi izbral čike, bi vedela, da mu tako nikoli ni bilo nič do mene. Problem rešen.
Moj ej na začetku vedu da kadim, in sm mu enkrat k sva bla pomoje slab tedn skp omenila da bi ful rada nehala, pa ne gre. in je reku da nj na zacetku tko probam, da ko sva skupi ne kadim in sm res...sam pol me je pa skos spasvou kok sm jih tist dan, pa sm zmer ksnga odstela, pa mi je blo gadno, in sm počas začela govort da nism nobenga, čeprou sm recimo 3 in tko je on mislu da sm nehala, js sm pa ubistvu kadila ampak samo pred njim ne... sm mela cel postopk za prikrivanje (robčki, deodorant, krema za roke, žveki obvezno!) ampak me je se zmerej sem pa tja prasou a si ti kadila dons, kao da se ful voha pa js vztrajno da ne pa ne...in me je prvič dobu, sva se uizi skregala, sm oblubla da nam več, pa sm še zmerej in ko me je u drugo dobu je biu pa ceu hudič