Naj jih kar mučijo, saj so se sami odločili, da grejo v BB Ko grejo noter sam neki čudaki, ki si želijo pozornosti, slave in denarja na lahek način. Delat bi se spravili ne pa lenarijo. Taki ljudje mi grejo prav na živce Ni slabo če greš za par mescev na počitnice, uživaš, vsi te poznajo pa še denar dobiš... Sliši se mamlljivo. Tak, da upam da jih bodo čim bolj mučili, ker so se samo odločili, da gredo v to. Nihče jih ni silil. Sami primitivci majkemi
OMG kaj se te naši butli pri BBju grejo? Danes ponoči preklaplam malo med programi pa naletim na kanal A in kaj tam vidim - folk spat v truglah? WTF? Kaj sem Halloween zamudila al kaj?
Sicer BB že tak sam po sebi povzroča zmanjšanje IQja, samo to pa že meji na duševne motnje.
Dons majo pa za kosilo panirane svinske možgane. Tko da bo mogu spet en namest Naskeja jih pojest....
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
mislim, da se vse te jedi bolj čudno slišijo, kot pa so v resnici. nobenega od tega še nisem jedla, ampak vsi pravijo, da so to v bistvu dobre zadevice. umrli že ne bodo, ker je vse užitno.
cukrck napisal/-a:Dons majo pa za kosilo panirane svinske možgane. Tko da bo mogu spet en namest Naskeja jih pojest....
svinjski možgani so blazno dobri za jest...treba jih je dobro pripravit..in so odlični...najboljši pa v kanelonih..
prav tako vampi..samo dobro morajo biti pripravljeni..
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Ojej, sam meni se zdej pa res smilijo k morjo tisto jest .
Mi je pa bla una naloga od Dejana k bi mogel it v banjo napolnjeno s krvjo in notr iskat organe pa res čez vse meje dobrega okusa .
Jaz sem se tud zgražala nad možgani...dokler jih nisem probala je pa to že dolgo nazaj in vem, da sem jih s težavo dala v usta ampak potem so mi bli pa zelo všeč! Verjamem pa, da se mal čudno sliš, ko pomisliš, da je to hrana, ampak če ne probaš, ne veš oz. misliš, da so zanič.
Men je tale naloga čiiist zgrešena. Sicer mam kartico pa sm prejšne tedne kokr tok spremljala kaj se dogaja pa kakšno oddajo za nazaj pogledala sam tole zdej mi je pa res kr neki in me je čist odvrnil. Tko, da dokler se ta naloga ne konča ne bom nč spremljala, ker so šli res čez use meje .