Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anciiika333 »

drugače za lažjo predstavo, oblekca je prbl. take barve, kot je tale modro/siva črta med našimi objavami(če me razumete) :D mogoče malenkost svetlejša
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Tudi jaz bi rabla kak nasvet glede 'dopolnitve' maturantske obleke :P
Prvo kot prvo, izbiram med dvema..
Ena je rahlo bolj svečana: http://s21.photobucket.com/albums/b298/Calyptica/?action=view&current=23022011039.jpg

Druga je pa navadna črna, z nekim usnjenim pasom okoli (nisem nek pristaš kiča, zato sta obe bolj simpl :D ) http://s21.photobucket.com/albums/b298/Calyptica/?action=view&current=23022011040.jpg

In zdej nevem.. kakšni čevlji/frizura bi pašali zraven prve? In pri drugi, mogoče kake bolj zanimive žabe za popestritev? oz. kak drugi dodatek? (:

In pa, če ta podatek kaj koristi, imam zlo temno rjave lase do nekje konc lopatic :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mi druga bolj všeč, zna zelo lepo izpast oblečena. In ne žabe imet za popestritev (ker jih je itak 95% "posebnih" grdih :D)

Js bi rdečo šminko (če ti pač všeč), ostalo pa simpl. Frizura mogoče z kodrčki malce, ampak skoraj raje ne (če že, take valovite).
Npr.: KLIK (z malce lepšo frizuro)
Nekak nisem za preveč kombiniranja čudnih barv, tak da bi bla kar črna. Zna pa tud kakšna druga barva lepo zdraven izpast (edino ni mi všeč kombinacija oblačil in dodatkov rdeča-črna in črna-bela)-mogoče zlata, ali pa bež.

Itak se mi zdi, da preveč maturantk pretirava in pol zgledajo kot 40-letne čarovnice (dolge obleke s korzeti, tona pudra, strašljive frizure z nekimi piserčki in grozni mini kodri, juck) :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Meni sicer ni nobena pretirano všeč, če bi pa že morala zbirat, bi izbrala drugo.
Jaz tudi ne bi dala žab gor, mogoče najlonke v kožni barvi, ker se da zgodit, da te bo sicer zeblo.
Glede frizure, čim bolj enostavno. Meni niso pretirano všeč razni Eifflovi stolpi na glavi. Mogoče speto, ampak nič pretiranega.
Za meik-up ti težko rečem, ker jaz se ne ličim pretirano rada.
Čevlji bi obula sandale, nikakor ne salonarje, ker so mi :tot: Sploh pa si lahko pri preprosti oblekici privoščiš malo bolj "extra" čevle, seveda v mejah normale :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Tud jaz bi drugo izbrala. Se strinjam drugače bolj al manj z *malo*, če se šminkaš mogoče kaka rdeča šminka, rdeči nohtki da bo vsaj nekaj žive barve na tebi :D Frizurca pa tud preprosta, nikakor ne pretiravaj. Glavo je, da se boš ti okey počutla in uživala. ;)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Kšni pisani čevlji al pa kšna pisana ogrlica. Lase bi pa pustila spuščene in z make upom ne bi pretiravala.
Glasujem seveda za obleko številka 2 :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Šit, zdej sm pa že kupla čevle :P sem tolko cajta odlašala, da sem nazadnje kupla edine ki so mi bli všeč in so bli kolkortolko stabilni: (mal se mudi, maturanc je že nasledni tedn..)
http://s21.photobucket.com/albums/b298/Calyptica/?action=view&current=23022011041.jpg

Zanimivo da ste vsi za drugo oblekco, meni je sicer tudi bolj všeč, so pa do zdej bli vsi mnjenja da je celo prva premal 'svečana' za tole priložnost.. Mja, kako smo si različni :)

Anyway, sm razmišlala da bi zbrala drugo obleko, prosojne kožne žabe (oz. brez), tele šuhe, rdečo šminko (ki mi je ful všeč, ampak si jo res redko proviščim), spuščene mal valovite lase in pa kako bolj vpadljivo verižico/uhane. Sicer nevem še točno kakšno/e, lih kej pisanega nočem.. mja :)

Edin za žabe mi je mal bet, kr črne v kombinaciji s temi šuhi nardijo res lepe douge noge :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Verjemi, da je manj več. Ir res bodo kožne žabe zgledale lepše.
Bila sem poleg svojega še na 2 maturancih in so bile vedno najlepše punce, ki preprosto oblečene; ne pa tiste, ki dajejo stotine za neke dolge obleke s korzeti kreatorjev, Čez par let boš vesela, da nisi bla oblečena kot maškara :D Pa še rdeče nohtke :)
Pomoje boš ful lepa. Čeprav bi js druge čevlje izbrala, ampak vseeno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ančika- ne sivih čevljev no. če že ni druge opcije, pol rajši črne.

saarijarvi- obvezno drugo oblekico! pa čevlji so tudi hudi, mogoče bi sicer na tvojem mestu vzela podobne rdeče.
rdeče nohte, rdeče ustnice. kak lep komplet uhani, prstan, ogrlica, zapestnica- malo bolj vpadljiv.
jaz pa bi žabe! obvezno! raje navadne črne 70 den žabe, kot pa prosojne najlonke- to je za stare babe. fuj. joj ne tega met na maturantski ples!
se pa strinjam z malo, da je težko najt "posebne & lepe" žabe. se jih pa najde.
Zadnjič spremenil claire, dne 24. Feb. 2011 10:51, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Če boš že šla iskat kakšne žabe, pjd magar v Calzedonio. Tam majo velikrat kj lepga. Aja, pa rajš glej za samostoječe nogavice, se mi zdi da bojo bl praktične.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mogočežabe s črto zadaj (čeprav ne vem kak bodo s temi čevlji). Še najlepše je bit brez žab, samo bo verjetno premrzlo.

Ah, naša stara mama večinoma črne žabe nos (pozimi debele, poleti tanke) :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja ja! take!

(mala a tebi so všeč te kožne najlonke?)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, so mi čist kul (če so res kožne barve, da se še ugotovi ne, če ima oseba žabe ali ne; ne pa neka rjava; mogoče malce bolj "svetleče" za tako priložnost). Jih pa res večinoma ne nosim, ker mi ljubše še posebno črne in včasih kakšne barvne.

Maturanc se mi pa zdi taka bolj posebna priložnost in tud na rdečih preprogah ni skoraj nikoli črnih žab (ker se mi zdi ta priložnost še najbolj primerljiva s to nekak) :P
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

ma ne te žabe, ker so ogabne in ne bodo šle zravn obleke in čevljev.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ take žabe grejo k takim čevljem! in to ful.
ne grejo kožne žabe. :P
Zaklenjeno