naredit vse izpite do začetka julija, potem za 1 teden na hrvaško na morje, za 2 dni domov, da spakiram, za 3 tedne na sever Španije, za slab teden domov, da operem, spakiram in se poslovim in via Lizbona za nedoločen čas
če bi lahko izbral mesto na svetu, kamor bi se preselil. kje bi bilo?
Mi je precej vseeno kam.. Nekam kjer bi imel kul službo, kul plačo, podnebje mora bit bolj hladno kot vroče.. Nevem, kaka Kanada mogoče, Danska, Švedska tudi ni slabo.. Definitivno pa ne južne države
ker je folk brez keša, karte predrage ker gredo ljudje raje v zagreb ali na dunaj (ni rizika odpovedi, pa blizu je). ker za kake dobre stvari enostavno i dovolj velike publike. in ker dosti bendov pride k nam, ko niso več na višku popularnosti. in ker se znamo slabo reklamirat.
severina napolne stožice brez problema
____
v katerih mestih izven slovenije si že vse bil/a na koncertu/partiju?
v hrvaških klubih, ko sem bila na morju, je bilo fuuuul koncertov, tak da bzv naštevat to. Posebaj na koncert pa sem šla na Sean Paul-a v Graz in Beyonce v Zagreb.
Punica: Kak vodja razvojnega oddelka v veliki, hudobni in predvsem zelo profitni farmacevtski multinacionalki . Torej Švica, Nemčija ali VB (Novartis, Bayer, GlaxoSmithKline).
Jih lahk v sekundi dvajst naštejem 10 takih ki so bli res top of the top, ampak recimo da iz osebne navezanosti na GnR izberem ven Slasha. Top chips koncert!
Nafojtraš kdaj kake račke, labode, vrabčke.... iz čistega veselja?
Zanimivo vprašanja Včasih smo hodili večkrat s familijo futrat račke, ja.. Sploh ker sem s Fužin in imamo račke par minut stran.. Zdej pa že neki cajta ne. Mam pa hiško na balkonu tako, da so srake, vrabčki precej stalni gostje.