Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Lubice moje mislim na vse vas...rada vas mam...

Morm priznat, da sem ga pozbila in ne mislim več nanj....ampak edino spremenil se bo pomoje ko ga bom po dolgem času zopet videla ampak upam, da nebom spet zmešana nanj ko ga bom vidla...

Mislim pa sedaj na nekoga drugega ki mi je zmešu glavo in ko me prime za roko dobim mravljince...upam, da bo kaj iz tega :wink:

Za ostale pa držim pesti.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Tigi napisal/-a:Mislim pa sedaj na nekoga drugega ki mi je zmešu glavo in ko me prime za roko dobim mravljince...upam, da bo kaj iz tega :wink:

Za ostale pa držim pesti.

wiii, kok je tole lepo slišat :)
držim pesti, da boš srečna z njim, k si to zaslužiš :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

hvala :bussi:

za ostala dekleta pa:

Jaz sem bila zelo sesuta in res nevem kaj bi bilo z mano če nebi bilo VAS drage dekleta...brez tega foruma nebi zdržala toliko časa...zgubila sem kar eno leto...eno leto sem bluzila, zgubila eno leto v šoli,...dobro da sem se začela družiti z našo hondašico, ki je na našem formu ampak sedaj malo bolj redko. Saj sem spoznala veliko novih ljudi, ki imamo nekaj skupnega in sicer željo po avtomobilih in vonj po bencinu ter gumah. Tam sem ga spoznala in upam, da bom srečna...sem pa zelo vesela ker sem ga spoznala prek naše hondašice (nick ima hondašica).
Res hvala vam.... za vse lepe besede, ki ste mi jih namenili v preteklosti...

Sem pa zelo srečna, da sem ponovno zaljubljena in upam, da bom končno srečno zaljubljena in srečno zopet zaživela...želim si, da je to ta pravi, ki ga vse iščemo...

Ostala dekleta, ki ste še vedno žalostne in ga nemorete preboleti pa vam samo polagam na srce...če vas je on pustil vas ni bil vredn...ne ve njega ON VAS ni bil vreden in nekje vas čaka boljša polovica ki čaka na vas in vas je vredna...

Mislim na vas in rada vas mam...

Samo bojim se da nebi bila zopet na istem in zelo razočarana ampak sedaj mislim samo na lepe stvari...

:bussi:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Princeska18 napisal/-a:Jaz pa se lahko pohvalim da es po zeloooo dolgem času celo malo boljše počutim.Po skoraj dveh mesecih je bil že čas. Ugotovila sem da sem se čisto zapustila. Grozna sem :cry:

mi2 sma z mojim šla smao na pavzo... v tistih treh tednih sem s etako spremenila, da me sošolci več poznali niso... zapuščena sem bla čisto... iz 56kg sem prišla na 50, blo mi je vseeno kaj oblečem, nič se nisem naličila, še počesala sem se komaj in podočnjaki do tal

res ko klošar no...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Že dalj časa spremljam to temo in se čisto najdem v vaših postih :(
Pri meni je minilo približno leto in pol, ampak mene še vedno boli!! Boli me predvsem to, da ne morem nikomur več zaupati, nikogar ne spustim blizu sebe... on je bil edini, ki sem mu zaupala, ki je poznal vse moje skrivnosti in se je tega zavedal in je to nenamenoma izrabil :cry: prizadel me je, kljub temu, da me ni želel in kljub temu, da je vedel, da me je v življenju prizadelo že kar nekaj ljudi (tudi dolgoletna najboljša prijateljica, s katero nimam več stikov). Bil je moja prva ljubezen in jaz njegova. Leto dni nisva imela stikov, sedaj pa sva ponovno začela s pogovori na msn-ju. Najprej z čisto banalnimi pogovori, potem so pa že prišle najine fore, vse dokler ni začel z vzdevki in imeni, kot me je klical včasih. Sem mislila, da mi bo potem še bolj hudo, ampak na moje presenečenje me je to spravilo le v dobro voljo.
Bil je moj prijatelj še preden sva postala par, skupaj sva prestala veliko slabih in dobrih stvari in je rekel, da mi je vedno na razpolago kot prijatelj. In tega me je strah... kako naj bom jaz z njim prijateljica, ko pa ga pogrešam bolj kot karkoli. In bojim se stika z njim, ker vem, da to ne bo ničesar spremenilo. Sedaj ima popolnoma drugačno življenje... ponovno je zaljubljen in srečen, kar mu seveda privoščim. Moja edina želja je, da bi lahko tudi jaz ponovno komu zaupala, se zaljubila in bila srečna tako kot je on. Pa ne morem... enostavno odrivam ljudi stran od sebe. Vsi me imajo že poln kufer, zato sploh nočem več govoriti kako se počutim in se pred njimi pretvarjam da je vse v redu. Namreč vsi moji prijatelji so poparčkani in nikoli niso bili na mojem mestu, zato me tudi ne morejo razumeti. Letos sem odpovedala počitnice z njimi, ker enostavno ne zdržim, da bi bila v družbi samih parčkov. Je bilo že lani preveč hudo, ko sem se vsako jutro zbudila sama v šotoru in ko smo hodili ven, sem vedno jaz izstopala. V tem času sem tudi spoznala, najprej enega nato pa še enega fanta, ampak enostavno sem se umaknila, preden bi kaj postalo resno, ker sem vsakega primerjala le z njim.
Želim si le tako srečo kot jo ima on! Želim iti naprej s svojim življenjem, pa ne vem kako! Želim, da ta bolečina in praznina mineta... namreč ga čisto preveč pogrešam, ker je imel dolgo časa pomembno vlogo v mojem življenju-najprej samo kot prijatelj in nato kot fant! Vse me spominja nanj in to preveč boli :cry:
Pri vsem tem pa sem ugotovila, da se nobena fizična bolečina (kar sem jih izkusila v svojem življenju) ne more primerjati s to duševno bolečino, ko te v srcu in prsih stiska in ko ne veš, kako bi to ublažil. :cry:
Punce, upam samo, da boste ve čez toliko časa na boljšem kot sem sedaj jaz :wink:
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

Linnka ko bi le vedela kako te razumem. Tudi jaz sem na istem, nikomur ne pustim blizu ,čeprav se jih kar veliko zelo, zelo trudi okoli mene. :? Ampak veš, dokler srce ne pusti, da bi šla naprej se raje prepusti...pravijo, da čas zaceli vse...ne vem, niti ti ne bom dajala kakih prevelikih nasvetov, ker vem, da prav nič ne pomaga in da je vsak dan borba s samim seboj. Želim ti samo, da se ti srček čimpreje pozdravi in da boš spet spustila k sebi novega sončka, ki mu boš zaupala in ga imela rada. :)
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

noele, hvala :wink:
Sej vem, čas zaceli rane, to mi vsi govorijo in tega se tudi zavedam. Samo, koliko časa bo moralo še preteči?? Spoznala sem, da se veliko bolj počutim ko sem v nekem novem okolju, tako da je sedaj moj cilj v nekaj letih uspešno zaključiti fax (kar ni več tako daleč), se zaposliti in iti čim prej stran iz tega okolja, kjer ga lahko povsod srečam oz. ga srečujem in kjer me vse spominja nanj... nekam, kjer bom lahko začela čisto na novo. Mislim, da bom šele tam lahko pustila to za sabo. Do takrat se bom pa trudila, da mi bo čim lažje.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

spet je tak čudn večer... brez njega... brez njegovih dotikov, poljubov, besed... brez njega... nenormalno ga pogrešam... sploh ne vem, kaj nj Slika
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

:cry: :cry: Vsak dan je čedalje huje... Ko se srečava obrne glavo stran in odide dalje.... :cry: Za nameček se pa zdaj njegov brat bori zame... Govori kako sem mu všeč, da želi biti z mano.. No, to traja že kar nekaj časa. Ampak kako za vraga mu naj povem, da mi srce bije še vedno za ******.... Govorim mu, da ne morem biti z njim, da mi je všeč drugi, ampak zdi se mi, da me sploh ne posluša. Govori da se bo boril za me, koa pa mu omenim ****** pa reče le: ne oziraj se na druge. Še malo pa bom znorela od tega vsega.... :cry: :cry: :?
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

tara. sj ne vem, kaj nj ti rečem... če tip noče dojet, se mu bo nekak mogl pokazat, da ti ni do njega (govorim o njegovem bratu).. ne vem no...
sj drgač pa nisi edina... tud jz bom enkrat znorela in se mi bo zmešal... sam se bojim, da bom kkšno traparijo nardila v tistmu momentu :? :(
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

jaz se vedno drzim tacke za vse vase Slika

:bussi:
I love SISLEY& RW
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hvala sadie :bussi:
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kusevalka »

cau punce,... jz mam en resn problem... in sicer da sm še vedno zaljubljena v bivšega čeprav že več kot tri mesece nisva skupaj.. najina zveza je trajala skoraj eno leto,.. ni bila ravno nevem koliko poglobljena ampak... v tem času se mi je uspelo precej navezati na njega.
trenutno si želim, da bi ostala z njim v vsaj prijateljskem odnosu... vendar dobivam občutek, da me odriva stran..to me zelo boli. kaj naj naredim? ne morem se kar narediti, da se ni nic zgodilo...

jaz sem že čisto obupana... :( :( :(
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

kusevalka, jz ti svetujem, da mu poveš, tko k si tle gor nam zaupala... in boš vidla njegov odziv... če bo pač negativn, boš mogla odmislt to misel na prijateljstvo, čeprou vem... boli zlo... :(
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kusevalka »

ja sam on tega ne razume... res.. pršu je v fazo k bi biu rd svobodn jz pa nevem če bi zdrzala ta njegou svoboden način... sei bi lahko bla skupi... ampak mislim, da bi pri njemu šlo bolj za užitkarstvo...

jz pa hočem več :( :cry: :cry:
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
Zaklenjeno