What NOT to wear
Đizs. Ni bil point moje objave, da zdej vsaka poda svoje mnenje. Samo podajanje mojega mnenja, da zadnja 2 dekolteja zgledala lepš, ker manjše joške kot na prvih dveh. Nisem pa nič omenila globine dekolteja
SAMO da globoki ali celo pregloboki dekolteji vseeno na manjših lepš zgledajo 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:No no. Js sem pa mnenja, da lahko ženske z manjšimi joški zgledajo bolje z globokimi dekolteji. Pa če so mejhne joške, še ne pomen da se rebra vidjo (poznam par "močnejših" punc z košarico A ali B).
Zame npr. je tole FAIL:![]()
Medtem ko tole lepš zgleda:![]()
No, ne me zdej lovit na to kaj so mejhne in kaj velike joške![]()
Pa kje si najdla tele babnce no...pamela pa to....ajajaj...te so bolj za v kategorijo milf....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Sorry, ko pomislm na velke joške je prva asociacija Pamela
Primeri najdeni v parih minutah, pardon
Pa daj protiprimere
men besede nč ne povejo 

Pa daj protiprimere

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Đizs. Ni bil point moje objave, da zdej vsaka poda svoje mnenje. Samo podajanje mojega mnenja, da zadnja 2 dekolteja zgledala lepš, ker manjše joške kot na prvih dveh. Nisem pa nič omenila globine dekoltejaSAMO da globoki ali celo pregloboki dekolteji vseeno na manjših lepš zgledajo
Če objaviš slike lahko sklepaš da bodo komentirane

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Lol, nism vedla,da moram označit za NTW eno splošno mnenje. Men so pač žametne hlače grde in jih neb ankol oblekla. Tople al ne, raj mam žabe spodi. Sem pa rekla, da nočem nobeno užalt s tem, zrad mene noste kar hočte, to je pač nekaj kar osebno neb dala gor. Kar umirjeno
Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale

Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale

And I'd give up forever to touch you.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ali pa če bi vsaka takoj argumentirala svojo izbiro in bi se tako ognile nepotrebnim 15 stranem.Lamia napisal/-a:Sicer pa vprašanje zakaj me moti je res neumno, če bomo tko šle, bomo vsako stvar še 15 strani predebatirale

Samo vprašala sem, no, nikjer nobenga razburjanja vidla, zakaj nekaterim pač žametne hlače niso všeč, ker men osebno se ne zdijo tak grozen "kriminal" (res je pa, da I have no fashion sense

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmofrik
sirova štručka napisal/-a:ines spet navdušuje
![]()
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=24972&highlight=