sanjaanja napisal/-a:red*cherry napisal/-a:JeSej greš lahko nazaj dol, če ti kej ne paše, sanjaanja.
Kam npr?
Nekam, kjer ni pokvarjenga Janše. Kje pa bo to, pa lahko zbiraš sama.

tor napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:tor napisal/-a:Ja Janša je med najzaslužnejšimi.
Je ja, ampak to ne pomeni, da je heroj, ampak da se je za zjokati, ker nas je v to pripeljal.
Nad tem, da je Slovenija samostojna se je treba zjokati?
red*cherry napisal/-a:Ja, še vedno smo se pa za to odločili/ne odločili volivci. Sicer pa bi šli v EU, ne glede na to, kdo bi bil na oblasti. Men je to tako hecno, k vidte enga človeka, saj vsi, ki vodijo našo državo, med seboj sodelujejo. Konc koncev je nasprotnik Janše minister v bruseljskem parlamentu. EU bi bla v vsakem primeru. To mi je res hecno, k tako govorite kot da je bil Janša sam na oblasti in smo zarad njega v EU...
*purple* napisal/-a:red*cherry napisal/-a:Ja, še vedno smo se pa za to odločili/ne odločili volivci. Sicer pa bi šli v EU, ne glede na to, kdo bi bil na oblasti. Men je to tako hecno, k vidte enga človeka, saj vsi, ki vodijo našo državo, med seboj sodelujejo. Konc koncev je nasprotnik Janše minister v bruseljskem parlamentu. EU bi bla v vsakem primeru. To mi je res hecno, k tako govorite kot da je bil Janša sam na oblasti in smo zarad njega v EU...
to je rekel tor in ne jaz.Jst vem, da je za Eu kot za osamosvojitev slovenije "krivih" več ljudi in ne samo janša kot ga tor opeva.
tammy, ne nč ne pretiravam.Mi ne smemo sami odločat o vsemu.Če unija reče ne, je ne in konc!poglej za vinjete, zdej je aktualni primer.Moral jih bomo spremenit, tud če nočemo, ker je unija tako reklain tolk o tem, da sami odločamo.
*mala* napisal/-a:Pa sej smo se državljani Slovenije sami odločili za EU. In smo že prej vedeli, da zdraven spadajo tud določene obveznosti do EU. Glede vinjet se mi zdi, pa čist prov, da bojo tud take za krajše obdobje.
Me prov zanima kaj bo zdej Pahor naredu v naši državici. K očitno vsi mislte, da bo zdej pa popolnoma drgač.
*purple* napisal/-a:Ni pa v EU ker so edini pametni .