Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

En je na 24ur.com napisu, da je tole prešlo vse meje dobrga okusa in se čist strinjam.
Ne vem, od kje jim ideja, da je to folku zanimiv za gledat. :?
Aja, pa ne, js ne gledam, ampak sam prebiram tle forum in vsake tolk časa prečekiram na 24ur.com.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

||MuCkAa napisal/-a:Zgrazanje gor ali dol, vsi pa vseeno gledate in TO je najpomembnejse ;)

Odkar so teli reality-ji na sceni, je tale BB prvi, k ga ne gledam.
Tole opisano sm vidla dons popoudne, k sm mela lih teve pržgan, mal telovadla in pol zagledala to sceno.
Zavestno se usedla pred teve, razn pr predstavitveni oddaji, do zdej še nism. Poškilm pa usake tok u tole temo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

||MuCkAa napisal/-a:Zgrazanje gor ali dol, vsi pa vseeno gledate in TO je najpomembnejse ;)

Verjamem, da se bo gledanost zmanjšala, no vsaj upam tako, da se mal zamislijo. Js sm do zdej vsake toliko časa pogledala na 24ur, prebrala mal tu na forumu, vem pa, da se bo pogostost čekiranja bb-ja pri meni definitivno zmanjšala. Ker ponižanja s strani pop tv-ja pa res ne mislim gledat. :!:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Aloha napisal/-a:Spanje u resničnih krstah, potaplanje u pravi u krvi, brskanje za živalskimi organi (upam, da sm to narobe zastopla :eek: ), zaklepanje u kletko, udrihanje po le-tej in žokanje modela, k not čepi sam u gatah, kt da je en fakin stvor, ne pa človek, ... zblaznel so, zdej pa res. :pale: :nein:

Tist, k bo reku, da se tega ne gre, mu bom sam zaploskala, kr eno je igra, mal zajebancije in zanimive nenavadnosti, k bi prtegnla občinstvo, drugo je pa poniževanje, poneumljanje, norčevanje in nenazadnje ogabnost.

Men so šli way too far :? .

Se čist strinjam ... tole kar se zdej dogaja, ni več zabavno, ampak že prav bolano. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

meni se zdi naloga ql, newem...mogoce res je kaj pretirano ampak kaj cmo, sami so vedli v kaj se spuscajo :)
upam pa da v petek gre tjaša, kr sta mi sandi in dada fajn...newem kaj ma folk prit njima dvema...sej tjasa mi ni tko napacna, sam prevc je zaprta..newem..tko da...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni je brezveze, ogabna naloga in strasljiva - ali pa jaz pretiravam.

Mi je bilo pa vsec sedaj, ko je Marko sameval na vrtu pa ga je Tjasa povabila nazaj noter. Meni ona sploh ni tako napacna, simpaticna je, Dada in Sandi pa sta mi nekam sumljiva, ceprav se ne vem tocno zakaj.

Je pa Sandi bolj luskan kot Gomez haha.
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

ja jst se tud strinjam, da so te njihove naloge že presegle vse meje dobrega okusa.

ma men je to vse skupi zdi obupno. so me zlo razočarali... sej nč ne rečem, bom še kdaj gledala, ma vsak dan pa zihr ne. :?
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Se strinjam da je ta naloga presegla vse meje kakeršnega koli okusa. Ne moreš ležati v krvi (četudi je svinjska, kravja).
Mislim, da bi obema skupinama mogli dat enake naloge, da bi bilo potem pošteno ocenjevanje. :roll:
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sej dons so že tko zrežiral, da so v večerni oddaji kao pokazal neke malenkosti, k so jih gospodarji naredil narobe. tko da mislm da je pop tv lepo začel režirat za revolucijo u petk. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A pa se komu zdi tole dejansko zanimivo za gledat? Jst malo sledim samo po internetu, pa je stvar tak dolgčas, da me hitro mine. Briga me, kdo leži v krvi, lani je bil vsaj kakšen dramatičen zaplet, letos pa nič. Malo se potencialni parčki kregajo, pa Marko fura safr, kadar je pod dozo, to je pa to. Majkemi, da se v naši bajti več dogaja :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A pa se komu zdi tole dejansko zanimivo za gledat? Jst malo sledim samo po internetu, pa je stvar tak dolgčas, da me hitro mine. Briga me, kdo leži v krvi, lani je bil vsaj kakšen dramatičen zaplet, letos pa nič. Malo se potencialni parčki kregajo, pa Marko fura safr, kadar je pod dozo, to je pa to. Majkemi, da se v naši bajti več dogaja :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

WFT je blo tisto s tisto krvjo kadi, v kateri bi se mogu okopat Dejan in notr iskar in prepoznat neke živalske organe?! Ok, tole je šlo pa že čist čez useeee meje ne samo dobrega, ampak kakršnegakoli okusa! OMG! :eek: ŽE prejšnji tedn sm nehala gledat k mi je blo dougočasno, ampak tole...
Jst ne vem od kje im take ideje?! Pa to gledajo otroci no...Ajme...
Pa Marko je čist u bedu zarad tistih krst, k ma traume ker mu je u nesreči punca umrla...A si predstaulate da bi se on mogu ulečt v tisto kad s krvjo? Po moje ma traume do konca lajfa! Če jih nima že...

Ocena: brez komentarja, resnično...
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

Verjetno so probal,da bi dejan obupal in prostovoljno odšel ven,kajti nekaj dragega jim je obljubil v zameno,da sam odide ven.Bog ve kaj mu še bodo vse pripravili. :?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

men je blo tud učer use skp čez meje dobrega okusa. pa čist prou dam dejanu da ni hotu, jz tud nebi k to je pa res že too much :evil:
upam da se u petk zamenjajo in da bojo uni mel še hujše naloge, k se prou izživljajo nad podloložniki.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ne vem točnega dogajanja, niti njihovih trenutnih nalog... vidla sem samo tisto z mišmi in sirom. naloge krute ali ne, dejstvo je, da bodo za 92.000€ morali nekaj narediti. kje pa še kdo zasluži toliko v treh mesecih? :? nekaj bodo morali "požreti"... lani so imeli prelahke naloge, ni bilo zanimivo... nagrado pa so dobili. no, jo je dobil andrej, ki je bil vedno v ozadju tih, neprepirljiv...

meni je zaenkrat zanimivo gledati bb, čeprav ga ta teden še nisem...
Odgovori