Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Jst take torbice nosm na vse načine (na rami, komolcu in v roki) in me prou boli, če zgledam afnasta :D Probi kako ti najbolj sede in tko nosi, sej enga pravila ni.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Je tud odvisno od torbice.
Js mam tud eno s mal bolj kratkimi ročaji, pa jo kar na ramo zrinem (če nimam zimske jakne itak komot), edino če bom kmal spet kej rabila iz nje, "na komolcu".

Kakšna pa je ta priložnost za na lepš? :P Ker so tud ene čez telo, ki lepše zgledajo (npr.: KLIK ). Js mam take zmeri za žurat, da ne rabm skoz pazt in držat, ene pa tud za kako bolj fino stvar :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ni nobene specifične priložnosti, tko nasplošno sem že opazila, ko sem hotela oblečt krilo ipd za na faks..nism mogla pač met zravn neke športne črne torbe :D za zuni pa mam ja tako miiicn bolj fensi(sicer ne tok kot ta na sličici, nism tip za te verižce ipd. :D) in je fino, sam problem se pojav, ko hočem kej večjega met v torbi. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Js mam take torbice zmeri v roki pr komolcu, mi jo je že prov čudn met na rami :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Hmm..sam kolk časa pa uspete preživet s torbico "na komolcu"? Ker mene kar roka začne bolet, če jo predolg tko držim, zato jo imam večinoma kar na rami (ali pa v košarici na kolesu :D).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js mam ponavad tak nabasane (torej težke), da imam občutek potem, da ni pretoka krvi :D in pol raje dam na ramo oz. nimam pogosto "na komolcu".
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

evelin saj se pa dobijo kakšne luštne torbice, ki tudi grejo čez trup. razen za res kako finočo.

drugač jaz tudi nosim čez trup velikokrat, tudi kakšne manjše, ne športne (teh itak nimam). al pa čez ramo, čeprav mi je tudi rahlo nadležno, ker se dol puza pa za vsako reč, ki jo vzamem iz torbe si moram prijet vse z obema rokama, pa mam včasih težko, da komaj nosim, sploh bukve pa take reči so ful težke.
klik
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Hja ta je tud med malimi, kokr vidim.. :) sej vrjetn se res najdejo kake mal večje, lepše pa da so dost velke za na faks, sj upam na bližnjo obsesijo s torbicami, pa da jih bom nosila na vse načine :D zdj sm šele v stadiju ena, wear the damn purse! :D
It was forever..but it didnt last long..
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ×Sweety× »

..Evelyn.. I feel u :D Js sm bla tud vedno bolj na komot, npr. Dakine, ed Hardy in podobne torbe sm vlačla v šolo, zdej sm pa prešaltalo na mal bolj "fin" stil.
Ponavad js tud kr zbašem torbico pod ramo pa mi še noben ni reku da bi čudne zgledalo al pa kej (itak nimam take z res kratkimi ročaji), ker na komolcu te bo res začel roka bolet kr kmalu najbrž ja (razn če bi rada mal roke nabildala, pol se pa kr matri :D)
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Js če naprnem mišice na rokah se kr pozna da je na desni večja, ker mam skos v desni torbico :P
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anciiika333 »

mene pa zanima, kakšni čevlčki(salonarčki, sandalčki) najbolj pašejo k dolgi obleki(v mislih imam maturantsko obleko)? Zanima me pa tudi, kakšne barve naj imam čevlčke, če bo oblekca modra oz. mal potegne na sivo, je najboljše da imam črne in kombiniram s črnim nakitom, ali ne? Hvala za pomoč :)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Črni čevlji so pač klasični. Lahko pa mal pogledaš in mogoče boš našla tudi kakšne lepe čevlje v sivi barvi. Kar se pa modela tiče, bi ti svetovala, da naj bo spredaj zaprt in bolj enostaven (sploh, če imaš zares dolgo obleko in se čevljev itak ne bo pretirano videlo).
Če imaš bolj bogato okrašeno obleko, ne pretiravaj z nakitom. Daj poudarek na eno stvar. Bi ti pa verjetno lepo pristajala kakšna zadeva v srebrni barvi?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js definitivno nebi sivo ali srebrno dodajala zdraven. Raje črno.
Bi bla pa dobrodošla slikca kakšna oblekca je to in kakšna je ta barva. Js bi črno, al pa kaj bolj "divjega" (odvisno od obleke, kakšna je).
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz nebi črno, sivo pa niti podrazno. nekaj v kontrastu.
nakit odvisno od obleke. pa en močen make-up, ne siv ali črn!

ja, jaz sem bolj za neklasične varjante, sploh če gre za maturantski ples. malo odpičeno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anciiika333 »

Razmšljala sem o modrih ali sivih semiš čevlčkih ala tole
http://www4.slikomat.com/10/0223/ecr--Candi.jpg samo, da bi bili spredaj odprti in pa v isti barvi nekšna torbica in uhančki(bunkice).
Zaklenjeno