Slike vaših nohtov
Samo svinčnike so imeli, nič drugega. (pa še to, da ne govorim kake...)
Hecaš se? Js sem bla v soboto tam in sem si cele roke porisala z vsemi papagajskimi barvami in pršla vn z oranžno roza in vijoličnim pigmentom. Okol 6 popoldan. O kermu leklerku zdej to govoriva? Rudnik? Prov v trgovini, v tistem zasteklenem delu, pa zraven v kotu majo essence pa kaj jst vem kaj še vse??
Hecaš se? Js sem bla v soboto tam in sem si cele roke porisala z vsemi papagajskimi barvami in pršla vn z oranžno roza in vijoličnim pigmentom. Okol 6 popoldan. O kermu leklerku zdej to govoriva? Rudnik? Prov v trgovini, v tistem zasteklenem delu, pa zraven v kotu majo essence pa kaj jst vem kaj še vse??
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Hyades napisal/-a:Sekhmet napisal/-a:- E.Leclerk, Ljubljana
- Nama, Ljubljana,
- Interna trgovina Ilirija, Ljubljana
- Center Dima, Cerknica,
- Manufaktura, Nova Gorica,
- Vis Vitalis, Bled
- Drogerija Terčelj Magda s.p., Ajdovščina,
- Lorix, Koper.
Evo, teli prodajajo gosh...upam, da mi ne bojo zameril, ker sem prekopirala seznam izpod neke slikice
Sem sla prav gledat na mapo kje je tale v kopru.. menda v novem naselju v olmu.. Ampak kje?!
Kaj je tam, kozmeticni salon, kaj? Jao.. me ful matra it pogledat ampak v bistvu odkar imam izpit za avto me ne mika raziskovat sveta, ker ... kaj pa vem.. ._. obup.
No, da vidim, če mi bo ratal, tok spet nisem domača tam. Tle k je tržnica, k so zdej spremenil promet, greš mimo, na desni maš eno papirnico itd in pol prideš do tistga trga, ko greš pod oboki in greš desno v hrib. Tm gor se mi zdi, nekje, da je gimnazija, k je moja mt tam hodila, no in pol prideš do ene zlatarne in greš po čevljarski navzgor, mimo loksitena in prideš do masa in nasproti oz cca par metrov višje je ta drogerija. Uau, če ti je zdej kej jasn

Ja.. na cevljarski v tisti parfumeriji.. sej ni da jo lahko falis, ker ce se ne motim je edina na cevljarski ulici
.
V olmu pa... kaj pa vem..
Nisem se bila tam razen z avto solo..
Aja, da ne bova toliko OT, bom napisala da sem na koncu kupila kar vse tri odstranjevalca laka (essence,afrodita ter ebelin) in da sem zaenx probala samo ta Ebelin in mi obupno smrdi po tistem ko si scistim nohte.. Ampak jih lepo ocisti
.

V olmu pa... kaj pa vem..

Aja, da ne bova toliko OT, bom napisala da sem na koncu kupila kar vse tri odstranjevalca laka (essence,afrodita ter ebelin) in da sem zaenx probala samo ta Ebelin in mi obupno smrdi po tistem ko si scistim nohte.. Ampak jih lepo ocisti

^^ Meni isto. Še posebi, ker prov razsipavam z odstranjevalcem, bi mi blo škoda denarja, za dražjega. Me pa nervirajo vonji (no, bolš že, kot čisti aceton), in si vedno odstranim lak predno grem pod tuš, da uničim vonj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sekhmet napisal/-a:- E.Leclerk, Ljubljana
- Nama, Ljubljana,
- Interna trgovina Ilirija, Ljubljana
- Center Dima, Cerknica,
- Manufaktura, Nova Gorica,
- Vis Vitalis, Bled
- Drogerija Terčelj Magda s.p., Ajdovščina,
- Lorix, Koper.
Evo, teli prodajajo gosh...upam, da mi ne bojo zameril, ker sem prekopirala seznam izpod neke slikice
Če napišeš vir informacije, ne bo nobeden zameril.

Pri Goshu so res imeli neke probleme z uvoznikom, vendar se mi zdi, da so sedaj vse poštimali.
nastasja - super slika.
Essence ima za moj okus malo premalo odtenkov na izbiro.

A da so poštimal zdej? Mnja, bom verjela, ko pridem do mojih senčil...sej ne da sem bla že ene 10krat v Lj pa še vedno nič

Danes je pa meni celo ratalo priti do lj. Sem sla pocekirat v leclerc in.. ja no, nisem bila navdusena nad lakci. Ok tisti zivordec mi je padel takoj v oci, ampak drugo pa niti ne..
Hm.. a imajo kje kaj vec lakcev kakor ene 8?
Nisem pa vedela, da ima gosh mineralne sencke, uf?
Incaa: a imas dodane konice, ker na palcu izgleda nekako tako? Sicer imas lepe nohtke, zame osebno so pa en pikic predolgi. Mogoce ko bom prisla do te dolzine se bom privadila.. itak se mi prej polomijo/razcepijo ipd..
Sekhmet: lepo si napisala
) Tudi moja denarnica je cedalje tanjsa zaradi teh pupic. Ampak je pa krasno, ker so me prav vse navdusile za lakce..!
Incaa: a imas dodane konice, ker na palcu izgleda nekako tako? Sicer imas lepe nohtke, zame osebno so pa en pikic predolgi. Mogoce ko bom prisla do te dolzine se bom privadila.. itak se mi prej polomijo/razcepijo ipd..
Sekhmet: lepo si napisala

Zelo slaba kvaliteta slikce,prilagom jo predvsem zaradi barve laka,ki mi je full ušeč:
Zaradi pomanjkanja časa lak namazan dokaj površno,ampak vseeno
:
ne vem zakaj se mi na vseh slikah sredi nohtov naredi ta svetleča lisa,ki uniči pravo barvo laka

Zaradi pomanjkanja časa lak namazan dokaj površno,ampak vseeno

ne vem zakaj se mi na vseh slikah sredi nohtov naredi ta svetleča lisa,ki uniči pravo barvo laka

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Sekhmet napisal/-a::top: Tole je za nas izbrskala gejba, lastnica prečudovitih nohtkov in ena od blogerk bloga zarad katerga je moja denarnica čedalje tanjša, usta pa brez slinA bo kul, hihi?
![]()
A da so poštimal zdej? Mnja, bom verjela, ko pridem do mojih senčil...sej ne da sem bla že ene 10krat v Lj pa še vedno ničSploh ne vem, če bo prišlo do nas, na netu se pa tud ne da naročit...maš kej vez?

Nič vez na žalost - sem pa dostikrat v Nami in Leclercu, tako da ti lahko sporočim, če so dobili želeno. Samo sporoči mi kaj te zanima.
Arrow - za kateri lakec pa gre? Uporabljaš mogoče preblizu flash?
Hyades napisal/-a:Danes je pa meni celo ratalo priti do lj. Sem sla pocekirat v leclerc in.. ja no, nisem bila navdusena nad lakci. Ok tisti zivordec mi je padel takoj v oci, ampak drugo pa niti ne..
Sekhmet: lepo si napisala) Tudi moja denarnica je cedalje tanjsa zaradi teh pupic. Ampak je pa krasno, ker so me prav vse navdusile za lakce..!
ne nimam dodanih konic..čisto moji so nohtki..
*kayka* men so pa ql.. so mi pa kratki nohti grdi..sicer pa, vsaka ima svoj okus, a ne?
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust