še dobr da je šla Kathleen ven, ker mi je šla res na živce s tistim svojim "jeah, i don't 'nooo..".
drgač mi je pa ful luškana Renee, sam ni za topmodel..neki ljubosumje zganja..grooozno mi gre na živce Natascha

kdaj bo tretji del?

sofia83 napisal/-a:No kokrkol, men je bla všeč tista s tatuji, ker ma tud obraz zelo lep pa zlo edgy je in predvsem drugačnaNo žal ni pršla naprej.
sončk napisal/-a:A katera gleda Germany's next top model na Pro7? Začel se je prejšnji teden, vod ga pa Heidi Klum.Men je full všeč, pa voditelji so bol normalni (še zapel so eni za RD in jo objel), pa Heidi je full prjazna.
Zdej jih je 15 ostal.
Hahaha, ja res jeAngel girl napisal/-a:No da še jst mal pokomentiram tekmovalke 8 .sezone:
Nism si misnla da bo izpadla Kathleen, ker se mi je zdela kr zanimiva oseba. Totalno bedna mi je miss Russia Natasha, k misl da je all that haloooSj je lepa pa mislm da bo tud tko dobra, sam kot osebnost se mi je zdela pa čist anoying.
Gdč Jaslene Gonzalez je uletela kr z eno čupo, mislm da ji prov nč ni pasala. In tud obnašanje njeno je men, sicer sliko je pa mela pa hudo. Zanimiva se mi je zdela pa Sarah, čeprov ni neki spešl tko pa mal se res baha, ampak ma pa tist poseben obraz.
Oa Jael - ker odbitek haha. Ona bi znala bit še dobra.
Renee se mi pa zdi pa taka naduta ženska, ja ok sj maš otroka pa vse ok, sam dj no vsake dve sekunde to omenjat pa neki se delat ful tuff v resnic se pa zjoka v dveh sekundah.
In že čakamo nov del