hayley napisal/-a:Js pa to lih zdej počnem in v času preden sem šla študirat/ srednja šola, med štud. leti pa nisem, moja zveza ki je bila čez večino štud. let.. noben od naju ni imel avta, on je imel prazno dodatno stanovanje od staršev, kjer je bil sam/ sva bila sama in sva samo tam praktično + na njihovem vikendu ali v moji štud. sobici, nikjer izven stanovanja/ spalnice praktično nisva v vseh letih zveze.
Hm.. ma se ne spomnim, da bi imela kakšen posebej slab 1. seks, ker pač greš seksat, ker te oseba privlači. Prvi seksi ever so bili čudni, z mojim prvim fantom, ker nekajkrat sploh nisva mogla začet oz notr spravit zadeve...
Največji turnoff je (seveda), če tip ima manjšega, posebi manjšega od kar si na zadnje rabil.
Ponavljam
Torej pri tebi je tako da če si zdj z enim ki ima naprimer 18cm in greš na nekoga ki ima krajšega in tanjšega boš razočarana tudi če je ta z manjšim recimo boljši lepši od tega oz.ima zate boljše osebnostne lastnosti al teb pač odtehta sam velik k***c torej lahko je kr en ampak da ma 18cm ali več ( nevem kok so tvoje potrebe minimalno ) in je to to...pa napisala si manjšega a če ma 1 cm krajšega in 1cm ožjega je to že preveč dealbreaker oz.kje potegneš črto...da ti ne ustreza za tvojo ...?