-
- Cosmopsiho
Libido. napisal/-a:kaj je zdej spet neka fora .. s kaznimi?? .... vse ženske imajo za status - 80€ kazni/90€ kazni/440€ kazni ...
Ma neka fora je za ženske, kao svoje grehe seštevajo. Pa vsak greh ma določeno ceno v eurih... in pol vsoto teh grehov napišejo v smislu Kazen: ... al nekak tak, v glavnem kar nekaj

Yada, yada, yada...
butaste so vse babe k ito p9isejo... pa je tud moja draga sestra med njimi ...
ampak kaj takega mi gre na jetra.
prej so mele tiste centimetre... uau, fantje so bedaki, gremo se norca z njih z brezveznimi forami delat! buhuhu

prej so mele tiste centimetre... uau, fantje so bedaki, gremo se norca z njih z brezveznimi forami delat! buhuhu
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sarchika09
- Komunikatorka
Zdaj mam pa še js eno vprašanje
Ko pošlješ nekomu prošnjo za prijateljstvo in dobi ta oseba veš prošenj naenkrat, pa v prvo ne potrdi vseh ampak npr. sam 3 od 6, pa dobi potem zraven npr. še 6 prošenj...na kakšen način se te prošnje "nalagajo" oz. če je tista oseba, ki je prej poslala prošnjo "višje" na seznamu za potrditev al ne? (upam, da je razumljivo vprašanje
)

Ko pošlješ nekomu prošnjo za prijateljstvo in dobi ta oseba veš prošenj naenkrat, pa v prvo ne potrdi vseh ampak npr. sam 3 od 6, pa dobi potem zraven npr. še 6 prošenj...na kakšen način se te prošnje "nalagajo" oz. če je tista oseba, ki je prej poslala prošnjo "višje" na seznamu za potrditev al ne? (upam, da je razumljivo vprašanje

- sarchika09
- Komunikatorka
mene zanima, zakaj na mojem facebook profilu (na mojem računalniku) ne vidim na profilu neke druge osebe kaj je komentiral, mu je všeč...
npr: vidim ko objavi nov "dogodek" (komentar), če kdo drug komentira to... ne napiše pa mi npr. seba X je komentiral stanje osebe Y, osebi X je všeč slika osebe Z....
Upam da razumete
Ko pa pridm na kak drug računalnik pa mi to večinoma kaže. Zna kdo pomagat
npr: vidim ko objavi nov "dogodek" (komentar), če kdo drug komentira to... ne napiše pa mi npr. seba X je komentiral stanje osebe Y, osebi X je všeč slika osebe Z....
Upam da razumete

Ko pa pridm na kak drug računalnik pa mi to večinoma kaže. Zna kdo pomagat

Don't worry, be happy!!
-
- Cosmopsiho