Modna svetovalnica
Skoraj ne verjamem, da ima punca tak široke gležnje, da bi jih morala skrit.
Čim višje pete, da so daljše noge
Navadni salonarji ali pa peep toe.
Se mi zdi, da škornji niso ravno "primerni" za maturanca.
Čim višje pete, da so daljše noge

Se mi zdi, da škornji niso ravno "primerni" za maturanca.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Kakšna torbica pa je? Če je bolj kot clutch, je čist kul (če se da štrikce skrit ali odstrant
, al pa če je taka, da ima daljše in krajše ročaje). Kak dolg "ročaj"?
Aja, verjetno misliš takšno "normalno", samo da ima precej kratke ročaje in jo težko na rami nosit? Men je kul da je tak pri "komolcu", čeprov se mi zdi, da včasih preveč afnasto zgleda

Aja, verjetno misliš takšno "normalno", samo da ima precej kratke ročaje in jo težko na rami nosit? Men je kul da je tak pri "komolcu", čeprov se mi zdi, da včasih preveč afnasto zgleda

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:A res ful cheap zgleda, če nosiš torbico, tko na roki obešeno?Jaz nikoli nisem nosila torbic, zdj pa se hočem prsilt, da jih bom..in me zanima kak jo nosit
ker se mi zdi čudno jo nosit na ramenu, če ma bolj kratke štrike..
Sicer malo OT, ampak moram vprašat: če prav razumem do zdej nikoli nisi nosila torbic? Kam si pa vse stvari dala? Ker se mi zdi, da ženske boga in pol s sabo zmeri vlačmo.

Drugače pa jaz ponavadi kar vse torbice na rami nosim. Se več ali manj izogibam tistih, ki imajo prekratke ročaje.
-
- Cosmopsiho
Hja, ne, vedno sem imela une z daljšimi trakovi, ki grejo čez trup..pač konkretne torbe.
In nekak..ne gre skup, če se mislm oblečt kdaj mal lepš, ampak se nikakor ne morm prsilt, da bi nosila te torbice, ker mi je nadležno skoz met neki na roki, pazit nanjo..
ta torba pa pač visi na men pa je kul. 

It was forever..but it didnt last long..