Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Za maturanca sem si kupila kratko obleko (do kolen nekako) in ker imam precej debele/široke/nesproporcionirane gležnje, bi si rada kupila čevlje ki bi jih malo zožali... Imate kako idejo kak model naj probam?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ visoke škornje z visoko peto!! nobenih gležnarjev, balernk, niti slučajno nič z nizko peto!
:)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Kako bodo pa izgledali visoki škornji zraven obleke do kolen?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Grdo :D
Jaz bi , če nimate ravno minusa tam obula kar salonarje, sandale.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Skoraj ne verjamem, da ima punca tak široke gležnje, da bi jih morala skrit.
Čim višje pete, da so daljše noge :) Navadni salonarji ali pa peep toe.

Se mi zdi, da škornji niso ravno "primerni" za maturanca.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

:D

Jst sem za salonarje ali gležnarje.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

O, ja, mislim da bi starše od mojega dragega infarkt če bi prišla v škornjih + kratki oblekici, tako da bom še razmislila o tej možnosti :twisted: :P

Hvala za nasvete :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

sandali, ki imajo tiste dolge štrikce, ki se vežejo okrog gležnjev --> optično zožajo ..podobna fora kot pri kopalkah, ki imajo štrike okrog pasu - optično zožajo pas :wink:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

A res ful cheap zgleda, če nosiš torbico, tko na roki obešeno? :D Jaz nikoli nisem nosila torbic, zdj pa se hočem prsilt, da jih bom..in me zanima kak jo nosit :D ker se mi zdi čudno jo nosit na ramenu, če ma bolj kratke štrike.. :D
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

men se ne zdi...
sploh, če je na tak ročaj
Slika
in ima potem zraven še "štrik" :D js raj v roki držim.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kakšna torbica pa je? Če je bolj kot clutch, je čist kul (če se da štrikce skrit ali odstrant :D, al pa če je taka, da ima daljše in krajše ročaje). Kak dolg "ročaj"?

Aja, verjetno misliš takšno "normalno", samo da ima precej kratke ročaje in jo težko na rami nosit? Men je kul da je tak pri "komolcu", čeprov se mi zdi, da včasih preveč afnasto zgleda :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Slika
Ignore torbico, približno tko dolgi ročaji. :) Sj na ramena jo gre nosit no, ampak se ne počutim najbolš.. :D pa vsi rečejo ravno to ja, da afnasto zgleda, če maš na pri komolcu..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

..Evelyn.. napisal/-a:A res ful cheap zgleda, če nosiš torbico, tko na roki obešeno? :D Jaz nikoli nisem nosila torbic, zdj pa se hočem prsilt, da jih bom..in me zanima kak jo nosit :D ker se mi zdi čudno jo nosit na ramenu, če ma bolj kratke štrike.. :D

Sicer malo OT, ampak moram vprašat: če prav razumem do zdej nikoli nisi nosila torbic? Kam si pa vse stvari dala? Ker se mi zdi, da ženske boga in pol s sabo zmeri vlačmo. :D

Drugače pa jaz ponavadi kar vse torbice na rami nosim. Se več ali manj izogibam tistih, ki imajo prekratke ročaje.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hja, ne, vedno sem imela une z daljšimi trakovi, ki grejo čez trup..pač konkretne torbe. :D In nekak..ne gre skup, če se mislm oblečt kdaj mal lepš, ampak se nikakor ne morm prsilt, da bi nosila te torbice, ker mi je nadležno skoz met neki na roki, pazit nanjo.. :D ta torba pa pač visi na men pa je kul. :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Ja to bi mi blo ful čudno, da jih sploh neb nikoli do sedaj nosila hehe. Sej mogoče je na začetku mal nadležno, pol se pa čist navadiš, da imaš nekaj na rami skoz.
Zaklenjeno