Likalniki za lase
jaz ne vem glih kera firma je ampak ni bil drag ene 3000 v italiji tle so drazji itak...je ful fajn...glede uničevanja konic pa tkole...treba je počasi enakomerno potegniti cez lase, ne pa drzati na enem mestu..drgač zažgeš lase....če ne uporabljasš več kot 2krat na teden in če delaš po navodilih nima kaj dost škodit.
dvomim pa da un ki je 15000 manj skodi kot tist za 4000, samo pravilno je treba uporabljat...sej je isto narjen, sam firma je druga
dvomim pa da un ki je 15000 manj skodi kot tist za 4000, samo pravilno je treba uporabljat...sej je isto narjen, sam firma je druga
- playgirl***
- Sramežljivka
men za ravnanje tole bol pomaga:
sam nevem kok stane k mi ga je moj dragi za rojstni dan 18.kupu
pa tale drek mam še doma:
sam tole mi pa ni všeč...sm dala 6k al mau več...nevem...not daš vodo ampak men se zdi da ne pomaga tok
drgač pa za ravnanje bol pomaga keramična ploščica,čeprov daš več keša se splača...moja frizerka to uporabla
offtopic: Jessy kok si stara?

sam nevem kok stane k mi ga je moj dragi za rojstni dan 18.kupu

pa tale drek mam še doma:

sam tole mi pa ni všeč...sm dala 6k al mau več...nevem...not daš vodo ampak men se zdi da ne pomaga tok

drgač pa za ravnanje bol pomaga keramična ploščica,čeprov daš več keša se splača...moja frizerka to uporabla

offtopic: Jessy kok si stara?
*guys don't like 2 words...Don't & Stop...they only like them when they are together*
-
- Sramežljivka
CommandykA napisal/-a:jaz mam pa od babylissa pa sem ful zadovlna z njim...je pa ta ta novi model bol, z keramicnimi ploscicami pa paro...hitro se segreje pa se ful hitro si lase lahko zlikas...dala pa sem 8k s tem da je bil v neki akciji...
pa veselo nakupuj
js mam enakega pa ja se ful hitro segreje v pol minute al minuti.lahko si likaš s tem mokre lase kr ma luknice da gre para vn.najmanj mislim da uničujejo lase keramične ploščice,pa likalniki na paro baje niso vredu(sm slišala)

uf, celih deset strani ste napisale o tem!
jst mam babylissovega, sicer starga ene 2 leti, pa sm ful nezadovoljna z njim. A je na forumu kaka frizerka, da mi priporoci kaksn priblizek tistim frizerskim, k ti RES zlika lase, ne pa da mas cez 5 min vse tko kt prej?
Frizerskih firm se mnda ne da kupit kot navadn smrtnik, ne?
jst mam babylissovega, sicer starga ene 2 leti, pa sm ful nezadovoljna z njim. A je na forumu kaka frizerka, da mi priporoci kaksn priblizek tistim frizerskim, k ti RES zlika lase, ne pa da mas cez 5 min vse tko kt prej?
Frizerskih firm se mnda ne da kupit kot navadn smrtnik, ne?