dejte še evropske plače!!

*purple* napisal/-a:ma dej no bedarija živa!Pa jnaša neki trobezlja da bo on to inflacijo znižal.bo on drek znžal!
P***a, jst tega nkol nom razumela.Isto evo, kao nek evropski standard, ampak plače pa še zdaleč ne po standardu.Prou usekani so, folk bo pomru k nou meu nč dnara.
se spomnm, k je bla sirova štručka 60 tolarjev /zdej je pa 80 centov
tor napisal/-a:*purple* napisal/-a:ma dej no bedarija živa!Pa jnaša neki trobezlja da bo on to inflacijo znižal.bo on drek znžal!
P***a, jst tega nkol nom razumela.Isto evo, kao nek evropski standard, ampak plače pa še zdaleč ne po standardu.Prou usekani so, folk bo pomru k nou meu nč dnara.
Na inflacijo vpliva 100 "elementov" in ne samo Janša. Pa kaj ga ti sanjaš, ko ga skos omenjaš???
jaz se spomnim, ko je bil kozarec marmelade 3 DIN, in kaj zdaj?
Če bi živela v 80ih v Jugoslaviji, bi se tebi zmešalo.
jagodka85 napisal/-a:Spet podražitve, juhuhu ...
Drugač pa res ni za vse Janša kriv, je pa tud en izmed krivcev za to, kar se dogaja v naši preljubi mali državici.
*purple* napisal/-a:tor napisal/-a:*purple* napisal/-a:ma dej no bedarija živa!Pa jnaša neki trobezlja da bo on to inflacijo znižal.bo on drek znžal!
Na inflacijo vpliva 100 "elementov" in ne samo Janša. Pa kaj ga ti sanjaš, ko ga skos omenjaš???
jaz se spomnim, ko je bil kozarec marmelade 3 DIN, in kaj zdaj?
Če bi živela v 80ih v Jugoslaviji, bi se tebi zmešalo.
ne verjamem da bi se mi zmešalo če bi živela v jugoslaviji.v jugoslaviji so bajte gradili brez nobenga problema.
in ja Janša je kriv za vse, janša je podn od podna! pa ne jst ga ne sanjam, se mi zdi da ga pa ti, ker ga tko vneto zagovarjaš:)
*purple* napisal/-a:v jugoslaviji so bajte gradili brez nobenga problema.