men pa tud ni všeč

*purple bitch* napisal/-a:prej bi rekla da beseda neestetsko opisuje celo šumo in umazanijo, kot pa lepo pobrito moško mednožje![]()
men pa tud ni všeč
Jochie napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:prej bi rekla da beseda neestetsko opisuje celo šumo in umazanijo, kot pa lepo pobrito moško mednožje![]()
men pa tud ni všeč
draga moja, če človek redno uporablja vodo in milo o kakšni umazaniji ne bi smelo biti govora, kajne??? sicer pa stavim, da je moje poraščeno mednožje v povprečju bolj čisto kot pa tvoje lasišče!
*purple bitch* napisal/-a:Jochie napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:prej bi rekla da beseda neestetsko opisuje celo šumo in umazanijo, kot pa lepo pobrito moško mednožje![]()
men pa tud ni všeč
draga moja, če človek redno uporablja vodo in milo o kakšni umazaniji ne bi smelo biti govora, kajne??? sicer pa stavim, da je moje poraščeno mednožje v povprečju bolj čisto kot pa tvoje lasišče!
o jochie...jst sm razlagala kaj bi zame bil pomen besede neestetsko..vsekakor pa so spolovila oziroma sramne dlake res bolj čiste kot naša lasišča, razen vizjemi če po svetu hodiš nag