Plišastih igrač sem pa ful vesela... Še najbolj pa če so ful cute, originalne ali zanimive. Če niso po mojem okusu, pol pa niti nisem tok vesela...

Sam men moj fant se nikol ni kupu plisaste igrace. Pa sva ze dost dolg skupi. Navadn. Usen mi je, ce mi kup plisasto igraco al pa ce mi jo ne. Nasploh mi je vseen, ce mi kej kup al pa ce mi nc ne kup. Kokr hoce... sam, ce mi pa kej kup pa hocm da je iz srca!
  Sam men moj fant se nikol ni kupu plisaste igrace. Pa sva ze dost dolg skupi. Navadn. Usen mi je, ce mi kup plisasto igraco al pa ce mi jo ne. Nasploh mi je vseen, ce mi kej kup al pa ce mi nc ne kup. Kokr hoce... sam, ce mi pa kej kup pa hocm da je iz srca! 
   40 komadov edino enega medvedka imam k je ful velik
 40 komadov edino enega medvedka imam k je ful velik   
   pa sem ga dobila v lunaparku od šefa ker sem delala pa za rojstni dan sem dobila zopet
 pa sem ga dobila v lunaparku od šefa ker sem delala pa za rojstni dan sem dobila zopet   ful veliko teh plišastih igrač
 ful veliko teh plišastih igrač  
   imam jih toliko da nevem več kam naj jih dam
 imam jih toliko da nevem več kam naj jih dam  
 (najna fora) potem sm dubla enkrat eno smešno žvalco k sploh nevem kaj je, k ma tisto na vrvici da se lahko prilepi na šipo... pa mi visi na hladilniku
 (najna fora) potem sm dubla enkrat eno smešno žvalco k sploh nevem kaj je, k ma tisto na vrvici da se lahko prilepi na šipo... pa mi visi na hladilniku  paaa ko sm bla bolana, mi je prinesu enga tacga iiiibeeer luštkanga leučka k fuuul žalostno gleda s takimi velikimi učkami
 paaa ko sm bla bolana, mi je prinesu enga tacga iiiibeeer luštkanga leučka k fuuul žalostno gleda s takimi velikimi učkami   <- neki tacga
 <- neki tacga  anyway.. same originalne in ful lepe pliške!
 anyway.. same originalne in ful lepe pliške! Jih mam že en kup in ko bom velka bojo mele svojo sobo.
 Jih mam že en kup in ko bom velka bojo mele svojo sobo.