Sem si danes ogledala veleslalom. naprej je prišel le Aleš Gorza, ki pa je med tekmo dobil močan udarec v mednožje a baje brez posledic. Drugače mi je bilo pa zelo všeč, da je Body Miller pridobil kar 12 mest, a njegova tehnika je res malo preveč tvegana.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
JAAAA...js sm gledala in so me rezultati spravl u ful dobro voljo..itak. vse cestitake Axlu pa Teddyu , skoda sam da ni biu Bode na stopnickah poj bi mela pa cist popoln dan
vcasih sm smucala k sm bla mlajsa,pol sm pa presedlala v tek na smuceh ampak sm tud to pustila glede na to,da sm mela ful poskodb etc
drgac pa skoz spremlam fante... navijam za norvezane in fince pa za bodeja pac sm vsestranska punc ne gledam ker mi je bv..
pa vcasih grem na ksne tekme v avstrijo in svico odvisn kok mam casa
Uh jst tut spremljam , moške in ženske, čeprov mi je moške bolš gledat (itq ), pač več tekmovalnosti pa to. Drgač pa jst glih Raicha ne maram kj preveč .
Jerman je pa včeri raztural! Pišuka, štiri stotinke mu je zmanjkalo za bron! No, hvala bogu, da imamo vsaj eno svetlo zvezdo v smučanju. Sem pa sigurna, da mu bo v eni izmed naslednjih tekem uspela prit na stopničke. Go, Jerry!
Uf smučat sm začela takrat k sm začela hodt, par let nazaj preklopla na bordanje, to je najbolj nori zimski sport.
Smučanje pa skor nč ne gledam..mamo same "slabe"smučarje, pa pol ni zanimiv več kt včasih k je blo velik več smučarjev.