Prison break
Hahaha zadnjič sem čisto po naključju na tv3 al kva že odkrila nek tak pravljični film, v katerem je igral glavno vlogo Wentworth. Blo je neko mesto al otok Dinoland al neki podobnega, kjer so živeli ljudje in dinozavri v simbiozi. Dinozavri so govoril.
Hahahahah ne no, sploh se nisem mogla ufurat v film, vedno sem čakala da bo kak polcaj priletel od kje! heheheheheh mam še vedno memory burn na prison brake
Hahahahah ne no, sploh se nisem mogla ufurat v film, vedno sem čakala da bo kak polcaj priletel od kje! heheheheheh mam še vedno memory burn na prison brake
honeydew napisal/-a:Hahaha zadnjič sem čisto po naključju na tv3 al kva že odkrila nek tak pravljični film, v katerem je igral glavno vlogo Wentworth. Blo je neko mesto al otok Dinoland al neki podobnega, kjer so živeli ljudje in dinozavri v simbiozi. Dinozavri so govoril.
Dinotopia na net tv

Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
- Komunikatorka
Lol js sm prov snela del Urgence, kjer igra Wentworth.
Iz leta 2000, pa igra 17 let starga mulota, ki ga prpelejo zaradi udarca v prsni koš med tekmo ameriškega nogometa (homecoming game).
Uglaunm odprejo mu prsni koš pa skor umre, no na koncu ga rešjo.
Snela sm pa zato da vidm če skoz na isti način igra, kot v Prison Breaku... Pa ok, sj govori na isti način, tko mal napol šepeta pa ful zraka vn spušča z besedami
Sam se je vživel v tega mulca no bi rekla
Weeentwoooorth
Iz leta 2000, pa igra 17 let starga mulota, ki ga prpelejo zaradi udarca v prsni koš med tekmo ameriškega nogometa (homecoming game).
Snela sm pa zato da vidm če skoz na isti način igra, kot v Prison Breaku... Pa ok, sj govori na isti način, tko mal napol šepeta pa ful zraka vn spušča z besedami

Weeentwoooorth

-
- Komunikatorka
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
urszika napisal/-a:Lol js sm prov snela del Urgence, kjer igra Wentworth.
Snela sm pa zato da vidm če skoz na isti način igra, kot v Prison Breaku... Pa ok, sj govori na isti način, tko mal napol šepeta pa ful zraka vn spušča z besedamiSam se je vživel v tega mulca no bi rekla
![]()
Weeentwoooorth
keri del pa je to? pa sezona? jaz bi tut pogledlaaa

To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.