se nasprotja privlačijo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Se nasprotja privlačijo?

da
75
67%
ne
37
33%

Skupaj glasov: 112

srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

mikeno napisal/-a:srčica, enako je tudi v mojem primeru. jst bi se z mojim dragim še vedno rada crkljala in se objemala, njemu pa se to več ne da, ker pravi da sva to lahko počela prej ( na začetku veze, sedaj sva skupi 3 leta) in da se mu ne da več.

enostavno mislim da ne more bit kompromisa, včasih me je zasul z poljubčki ko je prišu domov, zdej pa mi ga včasih sploh ne da.

ne vem, kaj sm jst preveč zahtevna in tečna, al se enostavno res naveličaš? Kaj pravite ostale??

midva sva skupaj malo več kot dve leti pa je podbono kot si ti napisala. Enostavno mu ni do tega, mi je rekel. Kompromisa žal ni, ker s emi zdi butasto nekoga silit ali prosit da ti da lubčka :roll: No jaz se tolažim s tem: če te ne ljubi na takšen način kot si želiš ti, še ne pomeni, da te ne ljubi z vsem svojim bitjem. Če pa to drži, ali ap je to žal le moja slaba tolažba, pa bo čas pokazal.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

mogoče nism glih taprava za sm pisat, ker nimam ne vem kok dougih zvez, sam useen se mi zdi, da če že po par letih se use ''talepše neha kaj bo šele pol...čez 30,40 let. si bosta pol sam še frenda k jima ni uspel na razen it? ne vem no. mogoče je use skupi mau preveč pesimistično gledano. z fantom sva skupi slabo leto in sm mu kar povedala da se bova dost pogovarjala in probleme rešvala sprot. k drgač ne bo uspeha in to laufa. zastopva se enkratno, dost hodva vn sama in s frendi pa tut doma nimava problemou k si use povemo.
Love yourself. Be fatal.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Se nasprotja privlačijo..? Moje mnenje je, da se :) definitivno :)
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

Absolutno se nasprotja privlačijo :lol:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Mogoce se privlacijo, ampak je samo vprasanje casa kako dolgo bo to zdrzalo, ker prevec razlicen si biti tudi ni dobro.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

nasprotja se lahko privlačijo ampak za skupno življenje oz. resno zvezo pa me ta "privlačna nasprotja" nebi več tok zanimala.
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Ne bi rekla, zdi se mi da se na koncu vseeno najdejo ljudje, ki so si podobni, razen seveda, če si ti človek, ki je blazno odprt za sprejemanje drugačnosti, nima predsodkov in si ne želi drugega spreminjati, ter razume....da deluje pač vsak kakor najbolje ve.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Nasprotje je kul do neke mere. Na primer to, da sem jaz klepetava, on niti ne, da sem jaz zasanjana, on realen, da sem jaz komplikator, on ni ipd. - vse to je lepo, smesno in prikladno, ker te sili v prilagajanje in se lahko marsikaj novega naučiš, delaš na sebi in imaš nekoga, ki ti odpre nova obzorja. Ampak nasprotja v pogledu na prihodnost - na primer glede družine, stanovanja, vzgoje otrok, kariere ... no, tukaj pa se po moje lahko hitro zatakne. Sama imam raje, da imava podoben pogled na prihodnost, podobno logiko mišljenja in razlaganja sveta, da lahko to z nekom delim in nadgrajujem, česar z nekom, ki je moje živo nasprotje, ne bi mogla.
Odgovori