pa da povem kkšn primer...
1. ravno sm začela delat v lokalu, kjer so skos ene in iste stranke in mi je en hotu plačat s kartico (delala sm komi 3. dan) in se začnem js matrat s to kartico, tip je ratu že cel nervozen, tista kartica pa kr ni in ni potegnila nakar mu rečem da se opravičujem ampak da js tega očitno ne znam in če majo po kkšni možnosti gotovino. Tip se je začel čez cel lokal spravljat name, da bi njega šef že zdavnej odpustu in da kako se tega nism naučila in da on men zdej ne bo plaču itd. skratka, js nism mogla verjet kako lahko nekdo naredi tako sceno iz takega dogodka. No, na koncu ko sm bla že čist na koncu z živci, in ko je tip odšel in pustu tiste 3evre gotovine sm poklicala kolegico k je tm delala, ki mi je razložila da kartice v temu lokalu že lep čas ne delajo in da nej bi to vsi vedl...skratka, nesramnost za brezveze!potem me je pa čist presenetu en gospod, ki je tut sedel v lokalu in mal poklepetal z mano in reku nej se ne sekeram...

2. spet prigoda z istim modelom...so pršli mal pit in se jih je nabral ene 7 in lepo naročijo, js jim grem pa štimat pijačo...in medtem ko sm jim pripravljala za pit je prišel še en tip in prisedel h mizi (seveda ga nism vidla ker sm bla tistih 10sekund k nism gledala en mičken zaposlena) in se spet tist mejhn cefizl začne spravljat name da kok sm lena, da se mi nč ne da delat, da bi sam sedela pa v luft gledala (pa skos sm neki skakala okol njih kadar so pršli, tko da je blo to govoričenje popolnoma brez podlage)...če ne bi delala samo še 2 dni, bi mi popustile vse zavoru in bi tistmu škratu povedala vse in še več...pa še bonton bi mu kupila!
skratka, vse sorte ljudi spoznaš če si v taki službi, in morm rečt da so nekateri precej prijazni drugi so pa zelo razočaral, je pa na žalost tako da je bilo slednjih več

aja, pa tut js sm delala kot anketar in morm rečt da se po tej izkušnji vedno usedem za tistih 5min in prijazno odgovarjam na anketo če imam čas