Ali lahko jeste v sobi?
jst pa najrajš jem v postli v svoji sobi. To mi je tak posebn feeling. No kosim glih ne v svoji sobi, ker to je v bistvu edini čas v dnevu, ko smo cela familija za mizo in čvekamo. Je neke vrste obred, da se pogovorimo kej, pa mal posmejimo. Drgač pa lahko jem kjer mi paše in kdaj mi paše...sm že dost stara, da mi ni treb poslušat kje morm jest 

Zlo pogosto jem v sob, kosila sicer ne, ampak zato pa skor vse ostale obroke....
Zarad tega mi ni nihče še nič težil, ker ponavad tud sama za sabo porpvaim in si tud sama prnesem in prštimam za jest
Zarad tega mi ni nihče še nič težil, ker ponavad tud sama za sabo porpvaim in si tud sama prnesem in prštimam za jest

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Hmmm, definitivno ne smem jest v svoji sobi, vsaj kar se zajtrka, kosila in večerje tiče. Pa tudi nimam neke želje po temu.
Res pa je, da zelo rada grizljam razne priboljške, tako da to imam ves čas na zalogi v sobi. A to ni isto kot obroki, ki jih ponavadi jem z družino.
Hi hi, sploh si ne predstavljam, da bi moji mami rekla: danes bom pa kosilo jedla v svoji sobi...po moje bi me kar na stol v kuhinji zvezala do konca življenja.

Res pa je, da zelo rada grizljam razne priboljške, tako da to imam ves čas na zalogi v sobi. A to ni isto kot obroki, ki jih ponavadi jem z družino.
Hi hi, sploh si ne predstavljam, da bi moji mami rekla: danes bom pa kosilo jedla v svoji sobi...po moje bi me kar na stol v kuhinji zvezala do konca življenja.

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
- Ančka
- Sramežljivka
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Pr men niso nikol delal s tega problem - ješ kjer hočeš! Je pa tut res, da smo ful malkrat skupej in, da takrat jemo v kuhni za mizo.
V LJ pa tut jemo, kjer nam paše.
Men se ne to ne zdi problem, če se znaš prehranjevat, ne pa, da je potem treba stene prepleskat pa pod prelakirat!
V LJ pa tut jemo, kjer nam paše.
Men se ne to ne zdi problem, če se znaš prehranjevat, ne pa, da je potem treba stene prepleskat pa pod prelakirat!

Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Komunikatorka
- Kraj: življenje..
- Kontakt:
-
- Sramežljivka