midva se še nisva snemala in tudi ne vem če se kdaj bova.... ne vem, jst se rajš spomnem, kako je blo, kot pa da bi imela en tak spominček, ki ga lahko ''slučajno'' vidijo še drugi....
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul. *** Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
ja midva sva to ze veckrat s miskotom poskusla in je kar tko fajn in potem, ko si t gledama se ful smejema ker vidma kako sma smesna, drgaci pa te posnetko potem vedno zbriseva, namres snemava z racunalnisko kamero!!!
ja midva sva to ze veckrat s miskotom poskusla in je kar tko fajn in potem, ko si t gledama se ful smejema ker vidma kako sma smesna, drgaci pa te posnetko potem vedno zbriseva, namres snemava z racunalnisko kamero!!!
no sjt sm pa ena izmed tistih k so že probale. ja sj je rajcajoč filing če je še nekdo v prostoru sam gledat se... jao mam preveč komplesov glede sebe. tipa je pa pol to rajcal ko je gledou ko mene ni blo zravn
sej vem.. tudi sama sem cela zakompleksana.. mi je blo full cudno pa skoraj nemogoce se gledat... ma se navadis!!!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul. *** Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Tut jst bi probala, včasih zaprem oči in si predstavljam, da me nekdo snema , če bi se pa to zgodilo bi pa pomoje čist pogorela, ker bi se spraševala samo to, kdo me lahko vse v resnici vidi. In ko bi gledala: Nikol več ne bom seksala, taka sem ko tjulen s celulitom.
ma meni ni blo niti malo vsec ideja o snemanju.. sam pa..ko provas prvic, pa drugic... hmm.. se enostavno navadis.. postane zanimiva zadeva nobeden ni perfect... sej itaq ni treba gledat sam sebe... gledas njega.. lai karkoli kar ni del tebe..je ze lazje!!!