Jst sm bla takoj, k sm nardila izpit, čist živčna, ampak bolj zarad sebe, ker me je vsaka nepredvidena situacija čist vrgla iz tira

Tko kot je UG84 rekla, v avtošoli te naučijo neki za silo vozt in te napiflajo une relacije, kamor te ponavad vlečejo na glavno, pol k pa nardiš tist izpit, si pa k en revček sred bojne fronte.
Me pa še zdj hitr kej razjezi (tko k ponavad

), npr. k se najde kšn pacient, ki rab pol stoletja, da npr. zavije s ceste

To pomen, da že 100 metrov pred odcepom začne 20 vozt, pol pa lepo v prvo in čiiiiiist počas zavije dol

Takim sm že trobla, ja. Pa pol razne cvetke, ki se NE vozjo več k 60 na cesti, kjer je 90 omejitev. Pa ponavad kšn folk iz mest (pravm kšn, ne vsi, da nam takoj napadena), ki na cestah izven mest bremza čist na vsakmu možnmu ovinkcu, pa cela cesta je njegova, to gre čist po levi v ovinek

Pa tovornjakarji so razred zase, izsiljujejo na fertik, pa vozjo po sred ceste, da ga še prehitet ne morš. Enkrat me je en tak butl skor s ceste zrinu, k sm ga šla prehitevat! Ja, za mišji k*rac je manjkal!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...