Mene sicer nič ne moti pa tud nobene njene privrženke ne mislem spravlat v luft, sam sm pa debelo pogledala, ko je izjavla, da je vokalno dozorela...zdej pa ne vem, al sm jst tko zahtevna, ampak njen glas se mi res ne zdi dozorel oz. za dol past. Tko da s to izjavo se mi je zasrala, ostalo me pa res ne gane.
Men je pa umbrella grozno beden komad kje je melodija, kak pudarjen refren..blah, totalen podn.. pa še tist "ela ela ela ela.." omg..znorim.
Kokr pr unmu komadu od beyonce k je ponavljala tisočkrat " to the left to the left" omg..bljuh.
mulatto_f napisal/-a:men se je pa mal zasrala k je rekla da si zeli postati nova kraljica popa, da vrze iz prestola madonno... ful se je zacela visoko nosit!!!
ja seveda jo bo nadomestila ja...never! ji pa mal oprostim, lepo da je ambiciozna
KittyKiss napisal/-a:Men je pa umbrella grozno beden komad kje je melodija, kak pudarjen refren..blah, totalen podn.. pa še tist "ela ela ela ela.." omg..znorim. Kokr pr unmu komadu od beyonce k je ponavljala tisočkrat " to the left to the left" omg..bljuh.
to je zvrst glasbe - rnb, ce se ti ne dopade ga ne poslusas...
Umbrella mi je bil svinjsko nagravžen komad, zaj mi je pa svetovno carski punca mi je tak tak všeč, je glih ne spremlam, komadi so pa nekateri vredi meni osebno, drugi pa tak tako
KittyKiss napisal/-a:Men je pa umbrella grozno beden komad kje je melodija, kak pudarjen refren..blah, totalen podn.. pa še tist "ela ela ela ela.." omg..znorim. Kokr pr unmu komadu od beyonce k je ponavljala tisočkrat " to the left to the left" omg..bljuh.
to je zvrst glasbe - rnb, ce se ti ne dopade ga ne poslusas...
KittyKiss napisal/-a:Men je pa umbrella grozno beden komad kje je melodija, kak pudarjen refren..blah, totalen podn.. pa še tist "ela ela ela ela.." omg..znorim.Kokr pr unmu komadu od beyonce k je ponavljala tisočkrat " to the left to the left" omg..bljuh.