Jaz sem bol na strani tistih, ki pravijo, da ne seks na prvem zmenku. Lahko mi je tip še ne vem kako dober, tega pač ne bi naredila. Tako pač imam mnenje...
Sex na prvem zmenku. Ja se je zgodilo, pa ne samo enkrat. S tem, da sem se z osebo prej pogovarjala al pa ne vem neki, ne da sem ga tisti dan videla prvič. Ampak ja, je dopustno in se dogaja.
Neeeee Tako se je pač zgodilo in se zavleklo skozi celi vikend...v bistvu je bila od moje prijateljice prijateljica...sem jo prej že videl enkrat ko sta bile skupaj...in ko smo šli ven žurati je rekla da je sama doma in da pač gremo k njej podaljšati večer..pa se je potem zgodilo...torej ni bil zmenek?! Ampak potem nisem več ponovil vaje z njo, ker mi pač ni bila toliko všeč...bila je luštna punca...sicer je še zmeraj...ampak malo je bila Potem sem spoznal njeno sestro pa je po meni plezala ampak nisem hotel...ker mi je bilo čudno, da bi še z njo bil :unknown:
Jah to je bilo takrat ko smo bili še mali pa neumni
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Seks na prvem zmenku - zakaj pa ne...če sta oba za se mi zdi da ni problema. čeprav se mi zdi da to ne vodi v daljše zveze, ampak za avanturo in uresničitev želje je pa čist ok Ko si enkrat v taki situaciji razumeš...do takrat pa lahko mirno rečeš: ne jst pa na prvem zmenku neb seksala...
midva sva se spoznala v diskoteki, nekaj sva spila in odšla k njemu domov, tko da sva kar na prvem zmenku sexala. men se to ne zdi nič slabega, če si pazljiv, bila sva zaščitena, sex je biu odličen in ravno zarad tega kr se nisva ponala. nimam nič proti sexu na prvem mestu in se mi tud ne zdi nič slabega. po treh letih sva še vedno skup in mislim, da je zelo pomemben sex....
odvisno od okoliščin, če so pozitivne, zakaj pa ne.. samo mislim da si s takšnim početjem bolj slabo ime ustvariš.. odločitev posameznika, jest težim k temu da se dava dol najprej na tretjem zmenku ( ali kasneje)