new york/počitniško delo v NY [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js sm mela s sabo ful mal stvari, v bistvu sm mela 2 kovčka sam z namenom da bom tadrugega (pa polovico prvega :D) napolnla s tam pridobljenim. :D Res pa je, da sta bla oba kovčka tak srednje vlka (in ne neki ful), kar je pomoje mogoč še bolj pametno, ker če maš ful vlkega, gre ful stvari not in se ti lahk nardi, da maš preveč kil. Sam sej tud če vzameš sam en kovček, si pa lahk potem še tam enga kupiš (to jih dost tak nardi), če boš vlk nakupovala pa ne bo prostora za vse. :wink: Disney je pa res tak nora trgovina, js ko bom spet šla tja (kar bom zagotovo, ker sm se čist zalubla v new york :)), bom taprvo tja letela pomoje. :P
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ tnx za odgovor :wink: ... drgač pa mislm vzet en srednje velik kufr pa pol še carry on, da ga bom lahk cel cajt mela na dohvat ruke/oka... ker ta bo rezerviran za tiste "dragocenosti" k boh ne dej da bi se kje zguble :D ... o tem kako in kolk bom šopingirala pa sploh še nečem mislt... najprej morm prit do tja :?
The secret of success is consistency of purpose.
s*a*r*a*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a s*a*r*a* »

zdj ste mi že take lušte naredl, da bi šla kr zdle ne pa 9.9. joooojjj :oops: KOMI KOMI KOMI ČAKAM... mislim, da si bom doligh kr celo jesensko garderobo nakupla :P hehe :D :wink:
no angel a ti mogoč veš kak je kej z ttimi izleti newem na npr. Niagerske slapove obstaja kaka spletna stran s tem pa z tistimi popusti ko so vsak dan nekje drugje za muzeje pa to al kej podobnega...
no čimveč vsega prosimmmm... :P hvalaaa mwa***
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

No da se pridružim klubu I (heart) NY :D
Je moja želja ki pa še ni uresničljiva, bo treba malo bol šparat nasledno leto, ampak defenitvno bo to prvo moje daljše potovanje ko se bomza to odločla.
Me pa zanima tiste ki ste že ble, kaj delajo turo Sex in the city, js bi ful rada vidla kje je Carrie v nanizanki živela...:Dpa tk naprej...
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

s*a*r*a* napisal/-a:no angel a ti mogoč veš kak je kej z ttimi izleti newem na npr. Niagerske slapove obstaja kaka spletna stran s tem pa z tistimi popusti ko so vsak dan nekje drugje za muzeje pa to al kej podobnega...
no čimveč vsega prosimmmm... :P hvalaaa mwa***

Glede Niagarskih moje skromno mnenje... tam se bila en mesec nazaj in - saj ne rečem, je lepo, ampak ni pa to neko svetovno čudo, da blo nujno za videti. Jst sem bila kar malo razočarana... Američanom in Kanadčanom ti slapovi ful pomenijo zaradi naravne meje in zaradi bitk, ki so se tam odvijale, zame sta bla pa to pač dva slapa (sicer velika, ampak nič tko ful posebnega).
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Js mam pa eno vprašanje... S frendico nameravave itit naslednje leto v NY, pol pa iz tam v LA. Mogoče kera ve, koliko pride karta za NY-LA, če je že mela izkušnje s tem. Al pa kje pogledat na netu za temi kartami? Se opravičujem, ker če to vprašanje ne spada lih pod to temo :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz bi šla avgusta tja, pa me zanima, če bi kdo šel za 2 ali 3 tedne, ker je pri meni edini problem ta, da nimam s kom it. :? :( Skratka, glede letalske karte in prenočitve bi rada prišla skozi čim ceneje, da bi si lahko zato več privoščila pri ogledih, za nakupovanje (sploh zdaj, ko vrednost dolarja pada) ipd. Sem prebrala celo temo in so res koristni nasveti in informacije vmes. :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

lammy napisal/-a:Js mam pa eno vprašanje... S frendico nameravave itit naslednje leto v NY, pol pa iz tam v LA. Mogoče kera ve, koliko pride karta za NY-LA, če je že mela izkušnje s tem. Al pa kje pogledat na netu za temi kartami? Se opravičujem, ker če to vprašanje ne spada lih pod to temo :D

pejd na stran od american airlines, pa tam poglej
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Thanx :)
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me_myself_and_I »

mene pa zanima,če gre kdo polet v NY.. (js bom varuška, stanovala pri družini) js vrjetn grem in mi je mal bedn it sama.. lohk bi šli skp.. :)
s*a*r*a*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a s*a*r*a* »

že odštevam dneve... sam še 80 dni :P ja ja sej vem velik je še :oops: sam upam da bo čimprej pa da nebi slučajn pršl kej vmes :P
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Me myself I kdaj pa gres to?pa kje si to dobla?js bi tudi ful šla...samo morem malo prišparat pa če bi delala bi šlo vse lažje...za kok dolgo greš...mene ful zanima res....piši mi na zs
*Sally*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sally* »

Mene pa zanima kako je z nočnimi lokali oz. diskotekami/pubi v ZDA. Kolikšna je starostna meja, da te spustijo not (18 ali 21)? Sicer je tudi pri nas v Sloveniji to odvisno od lokala do lokala, ampak me vseeno zanima, ker nočem, da ima naša skupina probleme (nismo še vsi stari 21, ena je še celo 17). Katere dobre diskoteke oz. pube pa poznate kaj v NY, pa da niso neki plac za VIP oz. da moraš met kakšno kartico/članstvo ali pa debelo denarnico, da sploh not prideš? Tudi za L.A. me zanima (predel Venice Beach).
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

v ZDA morš bit star 21 če hočeš pridet v kak nočni lokal in kok js vem, so ful strogi glede tega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ameba »

jaz sem slišala od nekoga ki je bil v New Yorku, da dobiš ob vstopu v bar žig....Če imaš čez 18 dobiš žig-Over 18, kar pomeni da ne smeš pit alkohola....če si čez 21 dobiš over21 in lahko piješ alko. :) Nevem pa če so vsi bari urejeni po takem sistemu...
Odgovori