naslednjič veš, da je najboljš da če jih zagledaš in če si pila, da se jim izogneš.ker res, ni heca z njimi.
ANGELgirl napisal/-a:Očitno je res najlažje obsojat!
Yazmeen napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Očitno je res najlažje obsojat!
OT:A nis lih v eni drugi temi napisala, da je treba ljudi obsojat, da ujčkanje in ne vem kaj še vse, nima nobenga učinka?!
ANGELgirl napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Očitno je res najlažje obsojat!
OT:A nis lih v eni drugi temi napisala, da je treba ljudi obsojat, da ujčkanje in ne vem kaj še vse, nima nobenga učinka?!
Ja itak, da jih je treba obsojat, če so določeno stvar naredili.. Npr. v tem primeru (glede policije), da bi jaz spila 15 pirov in bi me potem ustavili. Itak, da bi pričakovala, da me folk obsoja, saj bi tudi sama sebe!
Ne pa, da policaji naredijo 1000 in 1 prekršek med svojim delom (vsaj v mojem primeru), obsoja se pa mene!
Yazmeen napisal/-a:*purple* napisal/-a:yazmeen, a boš rekla da so pa policajčki vsi tok zlo nedolžni al kaj?![]()
odpri oči in poglej okol sebe, ker ni tko kot mislš da je!
kr.ena, verjetno imaš prav ja
Ne vem, kolk so nedolžni, jst nimam negativnih izkušenj z njimi, zaenkrat.
Yazmeen napisal/-a:A sm mogoče kje trdila, da so vsi uredu??? Jst sm napisala, da nimam negativnih izkušenj z njimi in da pomojem, če si ti korektn do njih in nč kriv, da so tud oni do tebe...saj do mene so zmer bli. Pa na živce mi gre folk, k neki nardi, pač dobi kazen in pol je policaj un ta grd.
Sicer se mi pa sploh ne da več razglablat o tem.
*purple* napisal/-a:če te policaji radin ustavljajo ti priporočam popolno abstinenco od alkohola, da ne boš še kdaj napihala česa od prejšnjega dne![]()
dobr da jst ne pijem, ena skrb manj