zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiSs AnGeL »

Midva se pa zadne čase k on reče kaj je mel u planu da bi počela men je pa to bedno in pol reče da nej jst kdaj povem kaj bi rada počela sam tega pa tud ne morm k bi rada kdaj km šla in mu ne morm kr rečt ker je njegov avto in ma pol on stroške zarad tega in pol sm pač slabe volje :( drugač pa večinoma k je men zarad česa hudo pa mu ne morm povedat zakaj pa kako pa še sploh ne vem učasih kaj bi rada in to je to.Drugač sm pa vesela da se še nikol nisva skregala tko da se npr. neb pogovajala neki časa :)
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: zakaj se najpogosteje skregata?

Neprebrana objava Napisal/-a monika11 »

lolita napisal/-a:midva se največkrat skregava, ker jaz nimam časa, da bi se tok pogosto vidla...pol je pa jezen in se takoj pičva:)

pri nama je isto, samo v obratni smeri..ponavadi on nima časa..in sm mu zadnjič rekla, da me ful moti to.. še takrt k je frej (ko ne dela v službi, npr. popldne) in ko bi lahko izkoristla proste trenutke, nisva skupaj.. (jst sm še študentka)
in potem mi nazaj reče, da mu delam občutek krivde.. :( ker mu to skoz govorim.. :evil:
ah..zdj sm že čist jezna zarad tega..usega sm pol jst kriva.. :evil:

skupaj sva že skor dve leti..

Sej ne rečem..kadar koli se kaj skregava,se pogovoriva..pogovor je pač pomemben..samo tukaj se nama pa ustavi..moram pa reči da se zdej ne kregava 100 krat na dan..pa tudi ko se, se takoj pobotava..so čist malenkostni prepiri.. :) samo to me muči..dones sva se o tem že pogovarjala..pa je reku da ga že malo moti, k mu skoz "to naprej mečem"..de je zmer tko..in da se samo zarad tega kregava..
sej se še vidiva dones,pa bom vidla kako in kaj..

Zaradi česa se pa vi2 ponavadi skregata..? Prosila bi, če se lahko malo razpišete o tem..eni so se že..pa bi še druge slišala,kr je tema stara že eno leto..
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ForeverMe »

u bistvu zarad mene največkrt. sicer to ni kej preveč pogost ampk včas pa le...ponavad si jz kej zapičm u glavo pa se pol gnjavm s tem in mu nočm povedat kaj je narobe. ker si kej zapičm u glavo o njem, kako slabo stvar in sama sebe u bistvu prepričam da me nima rad pa te fore...pol se pa nočm pogovarjat z njemu.

sva pa dozdej vse spore še prec rešila, ni blu tku d bi se vleklu al pa da recimo več dni neb govorla, tud enga ne.

mot me včas k sva na msnju pa reče d bo sm nekam skoču pa ga pol doug ni in pol ratam mau jezna, sej tu je blu sm eneparkrt pa še tkt k je blu pa sva se pričkala me je poklical pa sva se pomenila.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

Latte napisal/-a:Za prazen nič, najprej za to ker preveč resno stvari vzamem, ker se on heca iz resnih stvari,ker sva oba trmasta...itd.

enako.. :/
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Redko kdaj se skregava, ampak nazadnje sva se včeraj. Imela sem 100000 stvari v glavi zaradi faksa in potem me še nekaj on gnavi in zahteva od mene, kar sploh nisem bla zmožna naredit tisti trenutek. :evil:

No in potem sva oba trmoglavla, on ker je oven po horoskopu in more bit po njegovo, ja zato, ker mu nisem mogla ustrečt.

Končalo se je tak, da je reku, da dobro da me ima tooooliko rad, da mi bo dal mir.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

z bivšim sva se predvsem zaradi drugih in njihovega vmešavanja v najino zvezo, drugače pa včasih tud glede prenagljene reakcije in prehitro izrečenih besed, za katere ti je kasneje žal, da si jih izrekel
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

Midva se v pol leta še nisva resno skregala, se pa pojavljajo občasno kakšne napetosti, ki so posledica ali moje ljubosumnosti (nekatere stvari si drugače razlagam, kot dejansko so, predvsem zaradi drugačnih izkušenj v preteklosti) ali pa hitre užaljenosti. Ženske znamo dosti bolj komplicirati na nekaterih področjih, ki se moškim sploh ne zdijo pomembna.
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Kmalu bova skupaj pol leta in doslej se še nisva skregala, niti zaradi kake malenkosti ne. Zelo sva si podobna karakterno, podobno razmišljava, obenem si zaupava in sva iskrena in poštena drug z drugim. Ljubosumja pri nama ni. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

zara bedarij, napetosti, slabega dneva...Kukr je no.načeloma zarad beadrij,a pak človek pač ne more iz svoje kože skočit :D
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka__ »

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fatal*T
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatal*T »

mi2 se tut najpogostej vedn skregama zarad kakih malenkosti, takih čist nepomembnih stvari...Velikrat zarad mojega ljubosumja in precejšne trme... :?
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Uh, ne spomnim se, da bi se kdaj skregala zarad njega. Dejansko vedno js neki čist bednega vzamem smrtno resno, sm pol "užaljena" in zarad trme no way da bi odnehala :roll:
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Sicer se redko res skregava ampk ko se se pa največkrat zarad njegovih kolegov, ki me stalno neki je*ejo u glavo za brezveze :roll:
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Z bivšim sva se kregala zarad trave in vsega povezanega s tem. To je tud razlog da je bivši :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 17:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori