Barcelona

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Lahko pa nimajo prevozov v tisto smer. Meni ce dam recimo Barcelona-Valencia se mi izpise kot neka tabela, kjer pise tip vlaka, kdaj gre, kaj ima vse, koliko je cena kart preko neta in na postajaliscu,...
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

ja ja zdj vidm kje so cene napisane:)k ni tko nč € zravn pa sploh nism opazla:)še 1x hvala :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

hvala še enkrat
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

A je kera potovala že iz Barcelone v Madrid?Jst grem ubistvu tko Barcelona,Madrid,Valencia,Mallorca,Ibiza.A mogoče katera ve kako bi najcenejš pršla čez s prevozi v ta mesta?Letos grem.Pa zanima me za uno italjansko družbo glih na zastopm une strani z nacenejšimi leti.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Pomoje iz BCN do MAD se ti najbolj splača iti z vlakom, prav tako iz MAD v VAL.

Tezje bo pomoje skombinirat potem let na Mallorco, ker iz Valencije ne gre dosti nizkocenovnih letov. Pomoje bi bilo bolje da gres prvo v VAL in pole v MAD.

Tukaj je pa par letalskih druzb:
MyAir
ClickAir
Vueling
Iberia
Ryanair

Koliko dni pa mislis potovati po Španiji? Jaz se odpravljam samo v BCN in VAL in komaj cakam da vidim tisti Oceanografski muzej in cel ostali kompleks od Cuidad de las Artes.

No, da ne bom samo odgovarjala na to temo, bi se jaz vprasala nekaj. :)

Tiste, ki ste ze bile v Barceloni, kam ste hodile na kosilo? Kje je najceneje kupovati hrano? So tudi tam kaksni supermarketi kot pri nas Merkator, Interspar?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Kok je kej kilometrov iz Slovenije do Španije, npr. Barcelone?
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ful ti hvala za une linke.Ne do valencie gremo glih zato da gremo pol z ladjico do Mallorce.Ja mi gremo to za 17-18 dni.Čeprov sm gledala karte za avion na myAir pa so tok pocen da bi jo kr posebi kupla za Barcelono,pa pol iz Ibize nazaj v Benetke.Sej k bom mau več vedla kako pa kej bom sporočila.Amm kar se hrane tiče je baje dost drago.Men je kolega reku k je šou dol dve leti nazaj da je kr stradu :? Ne vem ampak jst si tko predstavlam tm fulll sadja ratse in najbrž more bit kr đabe.Strah me je edin vročine in vročinskih valov,sej tm zna bit tud 44C.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ljubljana - Barcelona
1.465 km
20,486.00 SIT

Ljubljana - Madrid
2.085 km
24,481.00 SIT

Tuki ti use piše kok maš kilometrov do kam pa kok dnarja daš za bencin :wink:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pr tej spletni strani myair se pa res bl slabo znajdem.K pač dam da išče povratno karto mi pol najde polet tja pa kdaj gre polet nazaj pa skoz ceno zravn.A tuki posebi plačaš polete v eno smer al pač kupš povratno karto.Ker se res ne znajdem pr teh cenah ker so čist povsod zravn.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

any_any napisal/-a:Tiste, ki ste ze bile v Barceloni, kam ste hodile na kosilo? Kje je najceneje kupovati hrano? So tudi tam kaksni supermarketi kot pri nas Merkator, Interspar?

Španci imajo verigo trgovin El Corte Ingles. Nekako tako kot naš Mercator. :D

kamis:
jaz sem ravno zadnjič kupila neke karte za Myair:
če želiš povraten let, seveda označiš leta za tista datuma, ki ju želiš. Zaračuna vsakega posebej, ker niso cene za vsak let enake, potem pa sešteje ceni obeh letov.

Če bi hotela pa samo enosmerno karto, bi morala pa že na prvi strani označiti ''One way'' namesto ''Return''.

Tista cena, ki pa ti jo pokaže, pa še ni končna - v nadaljnem postopku ti dodatno zaračuna še takse, stroške rezervacije in pa prtljago (po številu kosov), ampak je končna cifra kljub temu sprejemljiva. :)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

kamis napisal/-a:A je kera potovala že iz Barcelone v Madrid?Jst grem ubistvu tko Barcelona,Madrid,Valencia,Mallorca,Ibiza.A mogoče katera ve kako bi najcenejš pršla čez s prevozi v ta mesta?Letos grem.Pa zanima me za uno italjansko družbo glih na zastopm une strani z nacenejšimi leti.

25€ je enosmerna avtobusna karta Barca-Madrid.
Oziroma, če maš kako bl fancy varianto, je tm do 40€ karta.
Vlaki so pa dražji. Te fure med mesti te najcenej z busi pridejo. :)

Kar se hrane pa cen tiče .. je dražje, ja. Sploh ti El corte Ingles centri majo zelenjavo, sadje pa to dost drago. Niso najcenej trgovine, no. Če se ti da mal zajebavat, je kul kake une cenej trgovine ala Lidl poiskat. ;)
Kar se pa sadja tiče pa khm, jz sem tut tko misnla, ja, da more bit poceen tm, sma ni tko, je dražje kt pri nas.

Kar se pa vročine tiče, lani smo mel tm okol 40°C tut, k sem bla jz tam, pa niti nisem mela občutka, da je tko vroče, ker je manj vlage v zraku, al karkol. Mislm, res, k sem vidla nekje, da je 39°C, me je kr trofnl, k se mi ni zdel tok zlozlo vroče.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Dobr do Madrida 25e se mi glih ne zdi velik,sam k bomo pol še do valencie pridt pa naprej do Ibize,pol se bo pa kr nabral vožnje,ker to use skp kr ni tok blizu.Sej morm zdej še use preračunat kdaj gre kakšen bus pa ugotovit kje ej busna postaja pa ceno pa use.Uff še ful dela.Za avionsko karto sm pa ugotovila da je povratna karta 65€ s taksami ured :wink:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sori,sori pomota 142€ na osebo pride povratna akrta s taksami...pa 40€ povratna karta za vlak za benetke-ljubljana
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Sama gledam najcenejso varianto prevoza med Barcelono in Valencijo. Zaenkrat sem gledala samo vlak. Tukaj je njihova spletna stran ce komu kaj pomaga: Renfe

kamis, jaz bi se priporocala za kakrsnekoli informacije v zvezi z avtobusnimi prevozniki in njihovimi spletnimi stranmi, ce bos kaj dobila, da sploh vidim kaj se tudi casovno bolj splaca.

Npr. z Euromed vlaki bi se vozila 3h, pridejo pa 38,30€ + tista njihova doplacila za nevem kaj (mogoce katera ve koliko pridejo?). Ce grem na regionalni vlak pa se vozim 5h za ceno 22€.

Samo jaz se prov bojim teh njihovih zelezniskih postaj, nisem navajena tako velikih. :?
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^tole spletno stran k si jo dala bi mi zelo pomagala,sam k majo vozne rede do 31.7.2008,jst pa rabm točno za tist tedn kasnej.

Ja kar se tiče teh prevozov mora kolega še mau prečekerat.Zdej ji bi raj dala 22e za vlak pa se pač tiste 2 urce dalj vozm.Sam zdej je spet odvisn kako bomo mel organiziran naprej.Ker recimo v Valenciji se ne bomo nč ustavlal ampak bomo šli takoj naprej na Mallorco oz. Ibizo.A mogoče kera ve za spletno stran od njihovga trajekta k vozi na ta dva otočka??

Drgač me pa ful zanima kaj se res najbolj splača pogledat v Barceloni pa Madridu??
Odgovori