Študij: andragogika/Pedagogika in andragogika[ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^Jst se mislm vpisat na ta faks.

Roisin sej vse kar si ti napisala je men čist jasno, sam pač oba programa sta mi zanimiva- vsak po svoje, in zato ne vem za katerga naj se odločim.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

žuža a si bla na informativcu mogoč?;) me zanima kaj so kej rekl...
drgač mislim pa tut jst na ta faks ja..a ti boš šla 2 al 1predmetno?
aja kakšna si pa tko drgač po uspehu?da vidim vsaj prbližn kakšna je konkurenca ;)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^Ne nism bla na informativcu, sem bla pa lani. Pa šla bom enopredmetno, kaj pa ti? Drgač sem pa dobra bla skos ( :? ), zdej grem pa letos maturo izboljšvat in upam da mi rata čimbolš.
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tanc_ »

Amm se kateri vsaj približno sanja kakšna približno bo omejitev letos?(60-70) :?:
Dare to be yourself.
najpametnejša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a najpametnejša »

ko sm se js vpisovala, je bla omejitev na dvopredmetni pedagogiki okoli 80 pik
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

najpametnejša smem vprašat, kdaj si se ti vpisovala? :)
Dare to be yourself.
najpametnejša
Sramežljivka
Sramežljivka

2005/06 se mi zdi:)dvopredmetna pedagogika ma precej visoko omejitev ponavadi (se mi zdi), enopredmetne pa kolkor vem niti ne..
tanc_
Sramežljivka
Sramežljivka

saj letos je razpisana pedagogika-andragogika kot enopredmetna varianta ali pa tudi v kombinaciji s katerim drugim predmetom še. ali je že bilo kdaj to tako? ali je to letos na novo, zaradi bolonjca?
Dare to be yourself.
najpametnejša
Sramežljivka
Sramežljivka

od vedno je tako.al vpišeš enopredmetno pedagogiko, andragogiko, al pa dvopredmetno pa se pol v tretjem letniku usmeriš al ped al and. nimam pa pojma kao zgleda program po bolonjcu..sm pa zihr da bolj bedno kot zdej
bolonjc sux!
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

v bistvu je to zdaj na novo. do sedaj si lahko andragogiko študiral le enopredmetno. zdaj pa so to spremenili, saj je zdaj združena s pedagogiko in tako se na koncu usmeriš na eno, torej ali pedagogiko ali andragogiko. to je zdaj v bistvu boljše, saj lahko tudi andragogiko študiraš dvopredmetno.
najpametnejša
Sramežljivka
Sramežljivka

sej do zdej si pri dvopredmetni izbral andragoško usmeritev v tretjem letniku in to je to. in pol se pri večini predmetov pridružiš samostojnim andragogom oziroma pedagogom
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

najpametnejša napisal/-a:sej do zdej si pri dvopredmetni izbral andragoško usmeritev v tretjem letniku in to je to. in pol se pri večini predmetov pridružiš samostojnim andragogom oziroma pedagogom

a tega pa nisem vedela. potem pa je to zdaj res enako, le preimenovali so.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

anca_kk napisal/-a:
najpametnejša napisal/-a:sej do zdej si pri dvopredmetni izbral andragoško usmeritev v tretjem letniku in to je to. in pol se pri večini predmetov pridružiš samostojnim andragogom oziroma pedagogom

a tega pa nisem vedela. potem pa je to zdaj res enako, le preimenovali so.

Najbolj bedno je to, da nam tega na informativnem sploh niso povedali. Samo hvalili so se, da bi povedali pa kaj konkretnega pa sploh ne. Tudi poznam kar nekaj osebkov, ki ni vedelo tega, da si u 3. letniku dvopredmetne pedagogike izbereš končno smer. In nekateri, ki so si res želeli iti na andragogiko in še nekaj zraven, sploh niso vedeli, da je to možno in so zato raje uzeli enopredmetno andragogiko.
najpametnejša
Sramežljivka
Sramežljivka

če bi si prebrali predmetnik bi vedli..na informativnem pa itak zveš bolj malo..nam razen tega da ne bomo dobili službe niso kej dosti povedali
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

najpametnejša napisal/-a:če bi si prebrali predmetnik bi vedli..na informativnem pa itak zveš bolj malo..nam razen tega da ne bomo dobili službe niso kej dosti povedali

Ja nekateri ga pač ne preberejo, ali pa ga preberejo tako površno. In nekateri teh "šifer" tudi ne razumejo :) . Npr. piše 3. letnik pedagogika - andragogika al neki takega... In kdo iz tega razume?
Odgovori