Jest jih tud ful sovražim, ful se jih bojim k so mi jh eni mulci parkrat skor pod noge vrgl in najrajš bi jih prepovedala..rakete so pa super, ampak ne tko da jih usak meče iz bloka (vsak s svojga balkona), ampak tko da jih mečeš tam kjer veš da ne bo škode...
Kle okol mene že ceu dan poka, ampak zgleda neki bl kot petarde
Tisto so take veliiiike petarde, s katerimi v najslabšem primeru izgubiš življenje skoraj kot bomba, imenujejo se pa bomber, kobra, škoda denarja za take
jaz se jih bojim, ker mi je ko sem bla majhna sosed eno pod noge vrgel zdaj me je pa ful strah tega. pa še ni mi jasno v čem je point metanja petard? ne vem komu je pokanje zabavno
ja men je ognjemet tud ql k maš vsej kj za vidt...sam petarde pa ne hvala k so čist brez veze...res ne štekam enih k majo tak užitk metat petarde!!!!!!!!!!!!!!
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
Jochie napisal/-a:Vsem metalcem petard iz srca zelim, da jim ze prva eksplodira v rokah ter jim raznese pol obraza, zelim, da zavarovalnice ne bi krile zdravljenja za tovrstne poskodbe... ce bo mogoce katerega metalca petard pobralo, naj se mi javi, bom zrihtal cenejse gerbere za vence in ikebane...
no, hotel sem apelirati na vse skupaj, naj se vzdrzijo metanja petard...med nami so namrec tudi zivali, ki se tega pocetja bojijo... pa tudi marsikateremu cloveku ta dejanja niso pogodu...
hvala za razumevanje....
živali se bojijo?,... ja jest tud se bojim, pa nism žvau...
pač neprijetne izkušnje k sm bla še čist mala,. in se pač še zdj bojim tega,.. da je kr groza..
Petard ne maram. Sicer nisem niti proti njim, če se mečejo proč od ljudi in živali. Sovražim pa take ljudi ki načrtno ciljajo ljudi in zanalašč zastrašujejo živali. Take bi bilo potrebno ustrezno sankcionirati.
Pa smo tam; spet december in spet....petarde! ja seveda, nihče ni proti njim, če se jih meče proč od ljudi in živali... Škoda le, da se to ne dogaja, kaj? Mislim kakšen pomen pa ima vreči petardo v prazno??!!! Posledično se v tem času bojim hodit zvečer po mestu, nikoli se ne ve katera skupina objestnih najstnikov in (ironično...) celo starejših načrtuje...ja lahko bi rekli-"napad nate"! Oh ljudje zresnite se že enkrat in prepovejte uporabo petard....
Joj, men grejo teli mulci s petardami tok na živce!!! Sej ne rečem če jih mečejo nekje na prostem, kjer ni folka, ampak pri nas se dogaja da kar na igriščih, kjer je polno otrok mečejo te zadeve Da ne govorim kok jih je takih, ki kar z blokov dol na cesto mečejo petarde... si predstavljate da taka stvar pade nekomu pred noge ali še huje na glavo