Desničar/levičar, a ne vedno
sem desničarka.
moja mama pa je levičarka, ampak ko je bila mlada, še v OŠ, baje niso dovolili, da se piše z levo, zato se je mogla potruditi in je začela pisati z desno. zdaj piše kakor kdaj, včasih z levo, včasih z desno.
sem pa nekje prebrala, da desničarji živijo do devet let dlje kot levičarji.
moja mama pa je levičarka, ampak ko je bila mlada, še v OŠ, baje niso dovolili, da se piše z levo, zato se je mogla potruditi in je začela pisati z desno. zdaj piše kakor kdaj, včasih z levo, včasih z desno.
sem pa nekje prebrala, da desničarji živijo do devet let dlje kot levičarji.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Sem tak levičar, da večjiga pomojem ni
Moja cela desna stran telesa je zakrnela
Z levo pišem, delam vse stvari, brcam žogo z levo. Pr avtu sem se težko navadu z desno da prestavlam, al pa gas z desno nogo
Ko dvignem roke, se pozna da mam levo ramo velik večjo kot desno
Pa trebušne na levi strani mam večje. Svašta krneki 

- positive vibration
- Cosmofrik
Še ena leva tu
Vse delam z levo, desna je uporabna samo za miš, šalthebl in nož, ko imam v levi vilce (jap, vilce&nož držim kot desničarji, ker se mi ne ljubi obračat
)
Aja, mal sm brala stare odgovore...in so se punce ful čudle, kak to, da vse vozijo lažje z levo roko. Ja d0ch, če pa desno morš met fraj za šaltat, kak boš te z desno volan motal in šaltuval, leva bo pa v luft gledala al kak?

Vse delam z levo, desna je uporabna samo za miš, šalthebl in nož, ko imam v levi vilce (jap, vilce&nož držim kot desničarji, ker se mi ne ljubi obračat

Aja, mal sm brala stare odgovore...in so se punce ful čudle, kak to, da vse vozijo lažje z levo roko. Ja d0ch, če pa desno morš met fraj za šaltat, kak boš te z desno volan motal in šaltuval, leva bo pa v luft gledala al kak?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...