Desničar/levičar, a ne vedno
sem desničarka.
moja mama pa je levičarka, ampak ko je bila mlada, še v OŠ, baje niso dovolili, da se piše z levo, zato se je mogla potruditi in je začela pisati z desno. zdaj piše kakor kdaj, včasih z levo, včasih z desno.
sem pa nekje prebrala, da desničarji živijo do devet let dlje kot levičarji.
moja mama pa je levičarka, ampak ko je bila mlada, še v OŠ, baje niso dovolili, da se piše z levo, zato se je mogla potruditi in je začela pisati z desno. zdaj piše kakor kdaj, včasih z levo, včasih z desno.
sem pa nekje prebrala, da desničarji živijo do devet let dlje kot levičarji.
-
*LittleBug*
- Komunikatorka

- Kraj: Ljubljana
Sem tak levičar, da večjiga pomojem ni
Moja cela desna stran telesa je zakrnela
Z levo pišem, delam vse stvari, brcam žogo z levo. Pr avtu sem se težko navadu z desno da prestavlam, al pa gas z desno nogo
Ko dvignem roke, se pozna da mam levo ramo velik večjo kot desno
Pa trebušne na levi strani mam večje. Svašta krneki 
Moja cela desna stran telesa je zakrnela
Z levo pišem, delam vse stvari, brcam žogo z levo. Pr avtu sem se težko navadu z desno da prestavlam, al pa gas z desno nogo
Pa trebušne na levi strani mam večje. Svašta krneki 
- positive vibration
- Cosmofrik

Še ena leva tu
Vse delam z levo, desna je uporabna samo za miš, šalthebl in nož, ko imam v levi vilce (jap, vilce&nož držim kot desničarji, ker se mi ne ljubi obračat
)
Aja, mal sm brala stare odgovore...in so se punce ful čudle, kak to, da vse vozijo lažje z levo roko. Ja d0ch, če pa desno morš met fraj za šaltat, kak boš te z desno volan motal in šaltuval, leva bo pa v luft gledala al kak?
Vse delam z levo, desna je uporabna samo za miš, šalthebl in nož, ko imam v levi vilce (jap, vilce&nož držim kot desničarji, ker se mi ne ljubi obračat
)
Aja, mal sm brala stare odgovore...in so se punce ful čudle, kak to, da vse vozijo lažje z levo roko. Ja d0ch, če pa desno morš met fraj za šaltat, kak boš te z desno volan motal in šaltuval, leva bo pa v luft gledala al kak?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...