a to se hvalijo? lol jaz bi pričakovala, da bi se hvalili kolk tipov so položli... glede na njihov ženski izgled pa kolko let majo toti liki enivej? 15 ? 16 ?
ja tut jaz sem danes ugotvila da dobena ne isce hotela v tokiju ampak je to skupina.in da je tista crna puncka fantek. tako imenovana. no, ob tem mi pride na misel samo mama, hvala za normalno odrascanje z blinki oni so bli edini malo drugacni? drugi so bli vsi v povprecju normalni? no razni mensoni mene niso pritegnili takrat(5 let nazaj) v mladosti pač
Ne vem točno, kdo vse je mel nesrečo, sam so se zaletel in nej bi bla Tom pa Bill poškodovana, sam da s Tomom ni nč tok hudga, Bill nej bi pa bil v komi
sej ne, da mu ne prvoščim, da se je zbudu, sam useen, zdej bomo mogl še več sranja poslušat. Če se še tko fejst izogibam njihovi glasbi...vedno me najde
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
*tenisačica* napisal/-a:sej ne, da mu ne prvoščim, da se je zbudu, sam useen, zdej bomo mogl še več sranja poslušat. Če se še tko fejst izogibam njihovi glasbi...vedno me najde
jst pa še nikol slišala za njih. kok je lepo živet u rovtah da nič takega ne pride do nas
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)