Jaz pa nikoli ne kupim nobene stvari iz razloga, da zdaj si pa moram nekaj privoščiti. Res kupim samo tiste stvari, ki jih potrebujem. Mi je res škoda denarja zato lahko npr. na eno roko preštejem koliko maskar sem imela v življenju pa sem stara 23 let. Očitno sem drugačna in ne tako zapravljiva. No zato tudi hodim v Lenti 1 - 2 na leto in tam kupim vse potrebno. Slovenske cene so za naš standard res previsoke.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
cunje, kj za jest, kak cd, kake vstopnice za kino, kak izlet, kej za sprostitev skratka. Jebat ga, žvimo v potrošni družbi, sam fak, če si kej za svoj užitek kupm mi je pa čis vsen kva kdo reče
Kupim si kakšno torbico.... tisto, ki jo že dlje časa opazujem in se mi ZDI, da jo moram imet. Imam jih namreč zelo veliko... Kadar pa ni financ je pa tudi kaka marcipanova čokoladica dovolj.
Moja šibka točka je spodnje perilo. Lahko bi ga izbirala in kupovala do nezavesti. Sicer bi moji dušci ( in mojim nogicam) z veseljem vsak mesec kupila nove čevlje, ampak tam bi pa že lahko zašli v krizo. V omari in denarnici.
It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.
Večinoma kake malenkosti ki jih sploh ne rabim pa vseeno kupim. Razni pasovi pa čeprav imam take barve doma že na kupe potem razne špange, za katere vem, da jih nebom uporabla nikoli itd.
ce grem v kaksno trgovino si vedno kupim kak nakit...mam ze ful uhanov prstanov....ki jih ne nosim in jih mam sam v skatlici sam....bolje se pocutim ce jih kupim...
Za dušo si najraje kupim kakšen kos oblačila, kakšno kozmetiko ki je bolj draga(npr. od Chanela), revije kot je Elle:), al pa kakšni lepi modni dodatki.