jst sm enkrat brala ne vem kje kako je en posilu ovce in sicer tako d je meu obute ribiške škornje une do bokov in pol prime ovco pa zadnje nogce not zatlač v škornje!!! jao no..poznam pa tud enga k je priznou d je svojo psico...pa tud slišal se je vn iz stanovanja kako psička cvil...sam tip je resno bolan je psihični bolnik...amm jst sm drgač brez komentarja!fuj fuj!
OK. Bom pa jaz prva, ki priznam, da me pač te stvari vzburjajo. Za večino sem verjetno zrela za psihiatrijo, vendar je znano, da je cca. 10% ljudi, ki te reci prakticirajo. No, zdaj pa le udarite po meni.
barbygirl26 napisal/-a:OK. Bom pa jaz prva, ki priznam, da me pač te stvari vzburjajo. Za večino sem verjetno zrela za psihiatrijo, vendar je znano, da je cca. 10% ljudi, ki te reci prakticirajo. No, zdaj pa le udarite po meni.
a to tud prakticiraš redno? kdaj si pa ugotovila, da te to vzburja?
In glede na rezultate ankete sem prepričana, da ima skoraj vsaka kako znanko, ki jo te stvari vzburjajo oz. to tudi prakticira, vendar pa seveda ve za to ne veste. In verjemite mi, da psa nikoli ne silim v nekaj, kar tudi sam noče narediti. Saj ima tudi on svoj obrambni mehanizem.