omar naber
- sunnydayka
- Komunikatorka

- Kraj: lj
- **SiMoN@**
- Kofetarica

omarja so pa na cvičkariji prebunkal..haha..sej rpou..kukrkrat sm ga jst vidla je bil čist prpalen tku da..nevem-so že mogl met razlog da so ga
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 29. Maj. 2006 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- **SiMoN@**
- Kofetarica

- **SiMoN@**
- Kofetarica

-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

- Kraj: Ljubljana
Omar je doskrat u kmš-ju
kr neki...pride tko not..ma dva kolega uzadi pa dva kolega uspredi..kao k varnostniki
in pol gleda okrog po bejbah pa take k da bomo me takoj palile..a nobena ga ne jeb* niti 5%
in pol gre do šanka,si kup eno pijačo in pol čez ene pol ure se pobere in gre
kaj a misl da k bo pa on not pršu bo pa k ne vem kakšna zvezda al kaj in bomo usi sam njega gledal.Pa to se zgodi skor čist usak petk
sej ne rečm..je ful luškan..sam drgač mi je pa totaln kreten..tko po obnašanju
kr neki...pride tko not..ma dva kolega uzadi pa dva kolega uspredi..kao k varnostniki
in pol gleda okrog po bejbah pa take k da bomo me takoj palile..a nobena ga ne jeb* niti 5%
in pol gre do šanka,si kup eno pijačo in pol čez ene pol ure se pobere in gre
kaj a misl da k bo pa on not pršu bo pa k ne vem kakšna zvezda al kaj in bomo usi sam njega gledal.Pa to se zgodi skor čist usak petk

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby napisal/-a:Omar je doskrat u kmš-jukr neki...pride tko not..ma dva kolega uzadi pa dva kolega uspredi..kao k varnostniki
![]()
in pol gleda okrog po bejbah pa take k da bomo me takoj palile..a nobena ga ne jeb* niti 5%in pol gre do šanka,si kup eno pijačo in pol čez ene pol ure se pobere in gre
![]()
u zj bom šla pa u zasedo v kmšja

i love love
-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

- Kraj: Ljubljana

Pa ves majhen kokr je