ja omaaaar... rocker, ane? yeah right sej ni čudno da ga ma folk pri nas za newem kerega razbijača, če pa je scena pri nas čist v razsulu. Ko pa poslušaš besedila njegovih pesmi pa neweš al je trenutek za jok al za smeh. Vse kar si želim in Krasen dan - pa keri nesmisel je to?
**SiMoN@** napisal/-a:omarja so pa na svičkariji prebunkal..haha..sej rpou..kukrkrat sm ga jst vidla je bil čist prpalen tku da..nevem-so že mogl met razlog da so ga
Omar je doskrat u kmš-ju kr neki...pride tko not..ma dva kolega uzadi pa dva kolega uspredi..kao k varnostniki in pol gleda okrog po bejbah pa take k da bomo me takoj palile..a nobena ga ne jeb* niti 5% in pol gre do šanka,si kup eno pijačo in pol čez ene pol ure se pobere in gre kaj a misl da k bo pa on not pršu bo pa k ne vem kakšna zvezda al kaj in bomo usi sam njega gledal.Pa to se zgodi skor čist usak petk sej ne rečm..je ful luškan..sam drgač mi je pa totaln kreten..tko po obnašanju
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby napisal/-a:Omar je doskrat u kmš-ju kr neki...pride tko not..ma dva kolega uzadi pa dva kolega uspredi..kao k varnostniki in pol gleda okrog po bejbah pa take k da bomo me takoj palile..a nobena ga ne jeb* niti 5% in pol gre do šanka,si kup eno pijačo in pol čez ene pol ure se pobere in gre kaj a misl da k bo pa on not pršu bo pa k ne vem kakšna zvezda al kaj in bomo usi sam njega gledal.Pa to se zgodi skor čist usak petk sej ne rečm..je ful luškan..sam drgač mi je pa totaln kreten..tko po obnašanju
ja tud v ortu sm ga že doskrat vidla. Neki časa je hodu v kmš..pol sm ga stalno videvala v ortu, zdej pa spet skos hod v kmš pa prou vesela sm bla k sm misnla da je nehu hodt v kmš k ga ene 3 mesce nč ni blo vidt!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!