Italijanska glasba
-
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
-
- Kofetarica
- Kontakt:
men je zelo všeč elisa ...
pa zadnje čase anna tatangelo..res fenomenalna..
drugače sm od malega ful poslušala lauro p.
pa rada poslušam tudi stare it. pesmice...npr. gente di mare, sei belissima, maledetta primavera, sei nell' anima, se adesso te ne vai ..itd.
res lepe pesmice...
sam elisa..ej razturaa..!!!
vceraj 24. junija je imela koncert v Kp ..pa sm bila kar navdusena ...
pozdravček *
pa zadnje čase anna tatangelo..res fenomenalna..
drugače sm od malega ful poslušala lauro p.
pa rada poslušam tudi stare it. pesmice...npr. gente di mare, sei belissima, maledetta primavera, sei nell' anima, se adesso te ne vai ..itd.
res lepe pesmice...
sam elisa..ej razturaa..!!!
vceraj 24. junija je imela koncert v Kp ..pa sm bila kar navdusena ...
pozdravček *

¤All things happen with a reason¤
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
jooj sploh nisem vidla da mamo topic o italijanski glasbi!!! Meni je tok zakooon
Zaj že par dni skup poslušam NEK-a (pač tako razpoloženje) drugače pa mi je všeč tudi Tiziano Ferro pa Eros je itak car.
Mi lahko kdo priporoči kero pesem naj poslušam od Laure Pausini? Me prav zanima kakšne pesmi ma, ampak če grem zdaj sama iskat bom ziher eno ki ni najboljša našla.

Zaj že par dni skup poslušam NEK-a (pač tako razpoloženje) drugače pa mi je všeč tudi Tiziano Ferro pa Eros je itak car.
Mi lahko kdo priporoči kero pesem naj poslušam od Laure Pausini? Me prav zanima kakšne pesmi ma, ampak če grem zdaj sama iskat bom ziher eno ki ni najboljša našla.
***Ally*** napisal/-a:jooj sploh nisem vidla da mamo topic o italijanski glasbi!!! Meni je tok zakooon
Tra te e il mare
Come se non fosse stato mai amore
In assenza di te
Viaggio con te
Incancellabile
Una storia che vale
Vivimi
Se ami sai
Gente
Non c'e
Le cose che vivi
Come si fa
Bom kasneje še kakšno dopisala, če se mi bo dalo...

***Ally*** napisal/-a:jooj sploh nisem vidla da mamo topic o italijanski glasbi!!! Meni je tok zakooon
Vivimi, Resta in ascolto, come se non fosse stato mai amore, fidati di me, strani amore, incancellabile, mi displace, la voce, anna dimmi si, volevo dirti che ti amo, tra te e il mare, anche se non mi vuoi, ricordami, una storia che vale, the extra mile, due innamorati come noi, 16/5/74,.... pa še bi jih lahko naštevala, te so mi najbolj všeč.
Kateri komadi od NEK-a so ti najbolj všeč?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Se Io Non Avessi Te pa Se Una Regola C'e to sem ful dolgo iskala ker nisem vedla izvajalca pa ne prav napisat naslova
pol pa sem jo pred par tedni našla in od takrat je skoz na winampu.
Zna kdo kaj italijansko? Jaz bi ful...sem bla na enem tečaju pa je blo bolj tak neresno tak da tudi odnesla nisem nič. Mi je pa zakon jezik.

Zna kdo kaj italijansko? Jaz bi ful...sem bla na enem tečaju pa je blo bolj tak neresno tak da tudi odnesla nisem nič. Mi je pa zakon jezik.