Rada bi novo uro in sem danes v BTCju videla izredno lepe Morganove ure, vendar so imeli bolj malo izbire in me zanima, če morda kdo ve kje v Ljubljani bi imeli večjo izbiro njihovih ur?
Jst sm vidla v Qlandiji v urarni da majo ful velko izbiro ur od morgana,pa res so ful hude.Drgač pa pejt v super novo na Rudnik,tm majo pa res use pa same hude ure,pa majo tud od morgana jih velik.
jz mam pa urco esprit
slikce nism najdla n netu tko da nemorm pokazat heh mogoč se bom kdaj bl potrudla poiskat pa pol loh pokažem
sm pa zlo zadovolna z no
^meni pa vse te 'nakičkane' zadeve niso všeč. vsaj na urah ne. te ure meni pašejo za neko slavnostno priložnost, ko si tudi oblečena malo bolj elegantno. za vsak dan mi pa enostavno ni.
mam raje tiste široke ure. všeč mi je od sweet princess.
Men je fant kupu eno od Esprita.. tako srebrno k ma en tak mejhn roza srček, pa tko neki biserčki so gor... lepa ura sam je pa res, d morš pr takih bl ekstravagantnih urah kr kombinerat ja..
moja ura je pa takale ja, sicr je mošk model, sam bolše ure še nism mela... (draga je bla pa tud... biuših 35.000 sit ampak sm ji dobila doma za brzdej za dariu)