TLDR napisal/-a: pa ne metat pod fejk use kar je grenka resnica.
Dafuq? Mene boli đoko al je grenko al sladko. Zgodbica je mastna, napisala ornk, berljiva. Ampak fantazijska pa tak, da glava peče. Tema taka ko vse zanima in ko bo sprožla val odgovorov, eni se bojo zgražal, eni dodal svoj piskr, brano je ni da ni. Trolling at its best.
V bistvu me čudi tudi, da so eni šele zdle prišl v kontakt s to zgodbo, ki je krožla po netu kmal po tem ko jo je nekdo napisal.
Zarad mene lahk vara - statistično izmerjeno in izračunano - nevemkolkfulmnogoful ljudi. Lahk v tej temi govorite da itak vsak vara, vsak drugi, vsak tretji. Mene osebno to ne gane. Jaz vem, da ljudi s takimi in drugačnimi zgodbicami o varanju na 1001 način, nočem v svojem krogu prijateljev in smo si na čistem in s takimi mastnimi pripovedmi tud ne prihajam v stik. Ženske, ki bi mek seksom z ljubimcem klicala svojega dragega iz žnj razloga, pač ne bi mela za prijateljico. Če pa vi (kdrokoli) prijateljujete s takimi ljudmi, pa well, tough luck.
Verjamem in vem, da varanje je prisotno in da se dogaja povsod. Zanimivo pa, da se izpostavi samo slabo - se pravi kao odgovore, kjer še kira svojo džezvico pristavi, češ, lej jih kake ku.rbice so te ženskice, tiste zgražajoče (zveste in ljubeče), pa ne.
A unih tem obupanih, žalostnih žensk, z zlomljenim srcem in uničeno družino, kjer so varali tipi v (spet fantazijsko obarvanih zgodbicah s fitnes trenerji ali klasično filmsko: seksi, mladimi, sočnimi tajnicami) pa ne bo noben prilepil? Ja seveda da ne, ker bi pa bil kak tip kriv. Če pa že, bo pa komentar, da je itak ženska kriva ne, ker ji ni blo do seksa.
Sicer pa, kdor če, naj verjame. Jaz že vem, da ne.