Fantin napisal/-a:Torej je ta "noro seksi" sošolec pristal v prijateljski coni?

Očitno ti ni bil tako zelo privlačen, da bi z njim imela kaj več. Pravzaprav si ga takoj v štartu vrgla v koš kot
le prijatelja, saj to tudi sama priznavaš. Kakorkoli, pri meni ima lahko punca še tako v redu karakter ter se lahko pogovarjava o marsičem, če mi ona ne bo videzno privlačna, pri meni ne bo želje imeti z njo kaj več.

pismo si neumen.
aja, to, da ti z punco, ki ti videzno (fak, kera beseda) ni všeč ne bi mogel biti, je ful drugač kot to, da sem ti rekla "ja! punca ti mora biti huda". WTF.
omg - ti moram tole res razložit? iz zgoraj opisane situacije je razvidno, da ne eno (samo videz), ne drugo (samo karakter) ne more biti glavni dejavnik za resno zvezo.
da pa ti greš spraševat, če je nekdo lahko z nekom, ki mu ni všeč.... to je pa višek no.
človeka, ki ga nisem niti poznala, nisem na začetku vrgla v noben koš. pravim samo, da se mu nisem predstavila ker bi mi bil všeč, pač pa zato, ker je to človek s katerim bom preživela naslednjih par let v istih predavalnicah, jambrala ob istih izpitih, se gulila isto snov ... zraven tega sem z njim skadila še milijon čikov in deset kil đointov, spila za eno morje kave, bambusov in šarkvodk, pojedla z njim nešteto kosil, mu jokala na rami, poslušala o tej in oni njegovi simpatiji, z njim potovala po svetu, poslušala njegove komade na kitari, pela z njim, hodila na rožnik in še tavžnt ostalih reči, ki jih skupaj počnejo prijatelji...
če ne štekaš, pač ne štekaš...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.